Haberler

Erkenci Kuş Dizisinin Kadrosuna Dahil Olan İpek Tenolcay Kimdir?

Güncelleme:

Star TV'deki "Erkenci Kuş" dizisine İpek Tencolcay dahil oldu. Dizide yurt dışından gelecek bir anneyi canlandıracak oyuncunun hayatı merak konusu oldu. Peki, "Erkenci Kuş"un kadrosuna katılan İpek Tenolcay kimdir, kaç yaşındadır, dizileri nelerdir?

Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Can Yaman ile Demet Özdemir'in paylaştığı romantik komedi dizisi "Erkenci Kuş"un kadrosuna yeni bir isim eklendi. "Kurtlar Vadisi"nin Nesrin Çakır'ı olarak da bilinen İpek Tenolcay, dizide Can'ın annesi olarak yurt dışından gelen Hüma karakterini canlandıracak. Peki, Erkenci Kuş'un Hüması İpek Tenolcay kimdir, kaç yaşındadır, dizileri nelerdir?

Erkenci Kuş Dizisinin Kadrosuna Dahil Olan İpek Tenolcay Kimdir?

İPEK TENOLCAY KİMDİR?

12 Temmmuz 1970 yılında İstanbul'da dünyaya gelen İpek Tenolcay, oyunculuktan bir süre önce modellik yaptı. 1996 yılında ilk olarak "Şehnaz Tango" ile televizyon dizilerinde kendine yer bulan Tenolcay, "Örümcek" adlı dizideki başrolü ile bilinir oldu. "Umutsuz Ev Kadınları", "Seviyor Sevmiyor", "Yalan Dünya" gibi dizilerde rol alan Tenolcay, "Kurtlar Vadisi" dizisindeki "Nesrin Çakır" karakteri ile çıkış yaptı ve bu rolüyle 2005 yılında "En iyi yardımcı kadın oyuncu" ödülüne layık görüldü.

İpek Tenolcay Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İpek Tenolcay Demet Özdemir Star Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

erdal erman amasya:

niye benim bi tanem sanemimi beğenmiyorsun can yamana başka birisini buluyorsun hiç anlamış değilim bide anne olacaksın

0
0
yanıtYanıtla
Tarkan usa:

Ipek Cumhuriyet lisesine giti, ayni sinifdaydik. I can say she is not aging gracefully :) ha haaa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title