Haberler

Instagram'dan canlı yayın yapan Bengü, karşısında anne ve babasını görünce gözyaşlarına boğuldu

Güncelleme:

Salgın nedeniyle evde olan şarkıcı Bengü, hayranlarına moral vermek için Instagram'dan canlı yayın açtı. Yayını anne ve babasının izlediğini gören şarkıcı, gözyaşlarına hakim olamadı.

Koronavirüs salgınından dolayı eşi ve kızı Zeynep ile karantinada olan başarılı şarkıcı Bengü, bu süreci evinde geçiren hayranlarına moral vermek için Instagram'dan canlı yayın açmaya başladı.

"HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM VE ÇOK ÖZLEDİM"

Takipçileriyle dertleşen ve samimi sohbetiyle herkese moral olan Bengü, bir ara duygusal anlar yaşadı. Salgın nedeniyle bir süredir ailesini göremeyen şarkıcı, canlı yayına anne ve babasının katıldığını görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Gözyaşlarını silerek konuşan Bengü, "Çok özlemişiz. Babam da canlı yayına katıldı. Çok tatlısınız. Herkes burada, sizi yerim. Bizim ekip de toplandı. Şahanesiniz, bir derin nefes alayım şöyle. Hakikaten neler oldu değil mi? Hepinizi çok seviyorum ve hepinizi çok özledim. En başta herkesin sağlıklı olduğunu bilmek çok güzel" dedi.

Instagram'dan canlı yayın açan Bengü, anne ve babası katılınca gözyaşlarına boğuldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Koronavirüs Instagram Bengü Haberler

500

Yorumlar (2)

BUNAK:

HE HE , BASKA KİMSENİN ANASI YOH SANKİM

1
0
yanıtYanıtla
BUNAK:

TİMSAH GÖZYAŞININ TAM ÖRNEĞİ SİN LOO

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title