Haberler

İlyas Salman, Tartışmanın Fitilini Ateşledi: Kıvanç da Kenan da Vasat Oyuncular

Güncelleme:

İlyas Salman verdiği röportajda "Kıvanç Tatlıtuğ'u da Kenan İmirzalıoğlu'nu da vasat buluyorum." diyerek tartışmanın fitilini ateşledi.

Posta gazetesine röportaj veren İlyas Salman, verdiği röportajda yine çok konuşulacak sözler söyledi.

"KENAN DA KIVANÇ DA VASAT OYUNCULAR"

İlyas Salman"Yeni nesil oyuncuları nasıl buluyorsunuz?" sorusuna " Kenan İmirzalıoğlu'nu da Kıvanç Tatlıtuğ'u da vasat buluyorum. Oyuncu Haluk Bilginer'dir benim için. Zuhal Olcay'dır. Cem Yılmaz çok iyi oyuncudur ama o da var olan potansiyelini kullanmıyor diye kızıyorum. O yetenekten fazlasını bekliyorum. Daha toplumsal içerikli filmler çekmesini istiyorum." dedi.


"DÜNYANIN EN YAKIŞIKLI ADAMIYIM"

"'Çirkinler De Sever' gibi fiziksel görüntünüze vurgu yapan filmler de oynadınız. Aynaya bakınca siz nasıl bir İlyas Salman görüyorsunuz?" sorusuna ise şöyle cevap verdi: "Valla benim için güzellik öz ve biçimin akılsız insanların algılayamacağı şekilde bir araya gelmesidir. Ben biçimsel düşünce p.zevengi değilim. Ama dünyanın en yakışıklı adamıyım."


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Kıvanç Tatlıtuğ İlyas Salman Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (29)

CEMAL OKKA:

torbacı ilyas salman. uyuşturucu ticaretinden son anda sıyrıldın. sanamı kaldı oyuncu sorgulamak

11
4
yanıtYanıtla
AYNAYA BAKMIYOR GALIBA:

Bunlar da yaslaninca ne dedigibi bilmiyorlar. . . ona buna camur atiyorlar gundeme gelmek icin. . .

8
7
yanıtYanıtla
mutto:

suratını . . . . . pislik kafirden nefret ediyorum

9
6
yanıtYanıtla
Ferhat:

ben adam yerine koyup cevap vereceklerini düşünmüyorum adamlar paraları balyalıyorlar ilyas salman kim yahu ??

6
7
yanıtYanıtla
eylül duruuu:

islam düşmanı olmasının yanısıra oyunculuk olarak da saöma bi tip bence hele ki kıvanç tatlıtugun oyunculukta zirvelerde oldugunu bile bile kendisini gösterme çabasına girmiş galiba yav he he

6
7
yanıtYanıtla
aslinda dogru:

Aslinda dogru soyliyor.adamlara Allah tip vermis tipiyle film cekiyo ...onemli olan tipsiz olupta milletin karsisinda is yapabilmek ,sevilmek..ben sizin gibi adamin dinini sorgulamam bize ne.ama adam gercekten izlenen bi oyuncuydu simdi .az mi izledik..insanlari guzel yakisikli diye sevmeyin

10
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

meymenetsiz

5
5
yanıtYanıtla
Rambo:

Bu adam hep sarhoştur , ve hep saçmaliyor

5
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kenanda behlülde seni oyuncu diye oynar yeteneksiz adam sana sanatcı bile diyemiyorum fikirdaşlarının sayesinde biryerlere gemişsin ve oralarda tutunamamışsın şimdide ona sataş buna sataş prim yapmaya uğraş geç bunlerı geççç.

4
5
yanıtYanıtla
rok:

bu ilyas da tipte yok yetenekte yok kendisi yeşil çamın boşluguna denk gelmis

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title