Haberler

"İkimize Benzer" ile müzik severlerden tam not aldı

Güncelleme:

Sesi, güçlü yorumu ve yüksek enerjisi ile İstanbul gece hayatının vazgeçilmez isimlerinden biri olan Mert Davran, ilk single çalışması "İkimize Benzer'' ile bu yaza damgasını vurdu!


Mert Davran'ın dillerden düşmeyen parçası "İkimize Benzer", sosyal medyada da yoğun ilgi görüyor. Dünyanın birçok ülkesinden videolarla şarkıyı beğendiğini ifade eden hayranları, eğlencenin nabzını tutan Mert Davran'a büyük destek veriyor.

Uzun zamandır, Aşkın Nur Yengi'nin ablası Süheyla Yengi'den şan dersleri alan Mert Davran'ın seslendirdiği "İkimize Benzer''in söz ve müziği Zeki Güner'e ait… Albüm kapağını ünlü fotoğrafçı Aytekin Yalçın'ın çektiği "İkimize Benzer''in vokal koçluğunu 90'lı yılların unutulmaz ismi Ayşen Şimşekyay üstlendi.

Ritimleri ile yaz mevsiminin keyfine eşlik eden "İkimize Benzer''in ilgi gören klipi İspanya'da çekildi. Barselona'nın farklı yerlerinde çekilen klipte Mert Davran ünlü modacı Benan Bal'ın tasarımlarını giydi.

Emrah İş ve Nurettin Çolak'ın aranjesini yaptığı, DMC müzik etiketiyle yayınlanan "İkimize Benzer'', çıktığı ilk gün Itunes'un en çok indirilen parçaları arasında 7. sıraya yerleşti, radyoların da favori şarkılarından olmayı başardı

Kaynak: Bültenler / Magazin

Aşkın Nur Yengi Zeki Güner Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title