Haberler

İdil Fırat İsyan Etti: Google'daki Ben Değilim

Güncelleme:

Mert Fırat ile evlendiği dönemde de yaşıyla ilgili eleştirilerin hedefi olan İdil Fırat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla düzeltme yaptı. İdil Fırat, "Google'da çıkan ben değilim" dedi.

Oyuncu ile geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan İdil Fırat, internet sitelerinde fotoğrafı kullanılarak yazılan biyografilerin yanlış olduğunu söyledi. İdil Fırat, yaptığı açıklamayla yaşı konusundaki tartışmalara açıklama getirdi.

İdil Fırat İsyan Etti: 'Google'daki Ben Değilim'

Fırat, sayfasına "Herkese merhaba! Ben 1988 doğumluyum. Yani 30 yaşındayım. Google'da çıkan ben değilim. Bayıldığım oyuncu İdil Fırat. İsim benzerliği anlayacağınız. 45 yaşında nasıl bu kadar genç gösteriyorsunuz diyenler ve doktor soranlar o kadar çoğaldı ki çareyi toptan yazmakta buldum. Herkese musmutlu bir akşam diliyorum. Çok sevgiler..." notunu düştü.

İdil Fırat İsyan Etti: Google'daki Ben DeğilimMert Fırat- İdil Fırat

İdil Fırat İsyan Etti: 'Google'daki Ben Değilim'

İdil Fırat, oyuncu olan 45 yaşındaki İdil Fırat ile isim benzerliği taşıyor.

İdil Fırat İsyan Etti: 'Google'daki Ben Değilim'

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İdil Fırat Mert Fırat Google Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500

Yorumlar (7)

Yaşlı değilim açıklaması geldi fırattan:

Yaş mühim değil, zamanı gelince geçebilir mi sırattan

3
3
yanıtYanıtla
Kafa Karıştırmayalım:

Biri ünlü oyuncu diğeri sosyetik güzel . Bu ayrımı yapamayanlara inanamıyorum . İdil Fırat ünlü sosyetik oyuncu olsaydı anlardım da İdil Fırat sosyetik güzel İdil Fırat sa ünlü oyuncu . Google da her yazana inanmayın . . .

1
2
yanıtYanıtla
İğğğğğğğl:

Kadın tabiki yanlış anlaşılma olduğunu açıklayacak . Bazıları karşısındakileri gerçekten büyük göstermeye çalışıyorlar. Yada yaşıyla dalga geçiyorlar.

3
0
yanıtYanıtla
ESNAF:

YANDAŞ YALAKALAR NİCKİMİ ÇALDI BİLGİNİZE

2
0
yanıtYanıtla
Arayana gelmez bilgi idil fırattan:

Yaşlanmadı ama sor kendine:geçebilir misin sırattan

0
2
yanıtYanıtla
muhalif adam:

yalnız 45 yaşında olan idil fırat gerçekten çok güzel efsane bir hanımefendi.

0
0
yanıtYanıtla
Alp:

Sırattan kimin geçip geçmeyeceğine sizler karar veremezsiniz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title