Haberler

İçişleri Bakanlığı'nın AHBAP denetimi sona erdi! Haluk Levent: Alnımızın akıyla süreç tamamlandı

Güncelleme:

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından toplanan bağışlar nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından AHBAP hakkında başlatılan denetleme tamamlandı. Ahbap Derneği'nin Başkanı Haluk Levent, denetim süreci ile ilgili "Alnımızın akıyla bu süreç tamamlandı" dedi.

6 Şubat Depremi'nin ardından toplanan bağışlar nedeniyle tartışma konusu olan ve hedef gösterilen AHBAP'la ilgili denetleme başlatılmıştı. AHBAP Derneği'nin Başkanı Haluk Levent, sürecin tamamlandığını ve bağışçılarını mahcup etmediklerini dile getirdi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN DENETİMİ BİTTİ

Türkiye'yi sarsan Asrın Felaketi'nde deprem bölgesinde yaptığı yardımlarla adından söz ettiren AHBAP Derneği ve derneğin başkanı Haluk Levent, toplanan bağışlar nedeniyle hedef gösterilmişti. AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan denetlemenin bittiğini bildiren Levent, "Alnımızın akıyla bu süreç tamamlanmış oldu. Çok şükür bağışçılarımızı mahcup etmedik" dedi.

Levent paylaşımında şunları söyledi;

"ALNIMIZIN AKIYLA BU SÜREÇ TAMAMLANMIŞ OLDU"

"6 Şubat felaketinde hayırseverler tarafından deprem çalışmaları için AHBAP'a bağışlar gelmişti. Altı ay önce İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü denetçileri tarafından Ahbap Derneğimizin denetim sürecine başlandı.

Tüm kamuoyuna da izah etmiştim. Yaptığımız harcamaların ve tüm faaliyetlerin hesabını devletime, devletimin yetkili kurullarına vereceğimi ifade etmiştim. İşte bugün alnımızın akıyla bu süreç tamamlanmış oldu. Çok şükür bağışçılarımızı mahcup etmedik.

İçişleri Bakanlığı denetimi sürecinde tüm sözleşmelerimiz, yaptığımız satın alımlar, yaptığımız anlaşmalar, stoklarımız (tüm bölgelerde tek tek incelenerek) şeffaf bir şekilde denetlendi incelendi ve bugün bu twiti yazma ihtiyacı hissettim. Ne mutlu bize.

Bu süreçte beraber çalıştığımız devletimizin kurumlarına, @AFADBaskanlik ve valiliklerimize, iş birliği yaptığımız sivil toplum örgütlerine ve siz bağışçılarımıza şükranlarımı sunuyorum her zaman yeni projelerle karşınızda olmaya devam edeceğiz."

İçişleri Bakanlığı'nın AHBAP denetimi sona erdi

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

İçişleri Bakanlığı Kahramanmaraş Haluk Levent Ahbap Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

Tolga Şamcı:

Keşke Dinci vakıflarıda denetlese devletimiz... Ne skandallar patlar kim bilir...

330
48
yanıtYanıtla
Mldhat Caglar:

Yandas medyanin topladigi deprem yardimi milyarlari denetlemede sira

314
27
yanıtYanıtla
Hsn:

Fondaş medya var birde.

yanıt28
yanıt2
Cevap :

Haluk Levent'e laf yapanlar ses verecek mi bakalım. Utanma duyguları zaten yoktur. Zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışırlar.

307
32
yanıtYanıtla
Hüseyin Yılmaz:

Hiç şaşırmadım:) İyiki varsın haluk abi

276
32
yanıtYanıtla
Erdal:

Yapılan hiçbir iyilik cezasız kalmaz!

199
20
yanıtYanıtla
csd zbn:

ahbap mahbap rakı meze götür babam götür

23
186
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Dendi iç dünyasını yansıtmış

yanıt50
yanıt7
Erkan Can :

tvler de deprem yardımı diye toplanan paraların da bağımsız kurumlarca denetlenmesini istiyoruz. butun kurumlar vatandaşa hesap verebilmeli

153
8
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ülkenin her kurumunda en azından bir haluk levent olsaydı biz bu hallerde olmazdık

126
25
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title