Haberler

İbrahim Tatlıses, yenidoğan torunu için dua istedi: Kalbinde sorun var

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde ikiz torunlarını kucağına almanın heyecanı yaşayan İbrahim Tatlıses, torunlarından bir tanesinin kalbinde sorun olduğunu belirterek herkesten dua istedi.

İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, önceki gün İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdikleri ikiz bebeklerini kucağına aldı. Dedelik heyecanı yaşayan İbrahim Tatlıses, torunlarından bir tanesinin kalbinde sorun olduğunu söyleyerek sevenlerinden dua istedi.

"DUALARINIZLA MİNİK TATLISES'İN İŞİ KOLAYLAŞIR"

X hesabından paylaşım yapan İbrahim Tatlıses, "Minik Tatlıses'imize herkesten dua istiyorum. İkizlerden birinin kalbinde sorun var. Dualarınızla inşallah minik Tatlıses'in işi kolaylaşır. Allah'ım bizlere çok görmesin amin. Dua eden herkesten Allah razı olsun" dedi.

İbrahim Tatlıses, yeni doğan torunu için dua istedi: Kalbinde sorun var

İDO, EŞİNE AŞKINI HAYKIRDI

İkiz bebeklerini kucağına alan İdo Tatlıses ise dün akşam eşi ve oğullarının fotoğrafını yayınlayarak "Canım eşim, iki gün önce gelen ikizlerimizle birlikte, senin doğum gününü daha da özel hale getirdin. Kalbimde hissettiğim sevgiyi kelimelere dökmek zor, ama seninle geçen her anımda daha da derinleşiyor. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun" ifadelerini kullandı. Çift, bebeğinin sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

İbrahim Tatlıses, yeni doğan torunu için dua istedi: Kalbinde sorun var

Haberler.com / Şaziye Ceyhan - Magazin

İbrahim Tatlıses Yenidoğan Ünlüler Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

yusuf erdin:

tatlıses sanada duğa eden oldu ama sakat kaldın hasta ise doktora götür

8
75
yanıtYanıtla
zeynep uzan:

Söz konusu küçük bir bebek,melek iken bile bu kadar acımasız ve kötü kalpli olmak zorunda mısınız gerçekten?

yanıt36
yanıt0
GÖKHAN UZUNALİ :

Bir bebek hayata tutunmaya çalışıyor Yusuf, Bir bebek o sadece. Git marketten kezzap al ve o kalbini yıka...

yanıt19
yanıt1
GÖKHAN UZUNALİ :

Kim olduklarının hiç önemi yok, sadece yeni doğan bir bebeğe dua isteniyorsa Allah'ım ona şifa versin İnşallah tez zamanda hastalıklarından kurtulup hayata tutunur. Vatanına milletine devletine ailesine bağlı düzgün karakterli bir evlat olsu dilerim. Amin

49
1
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

bebeklere şifa dilerim, ama sana dilemem ibo.

21
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title