Haberler

İbrahim Tatlıses, Nuray Hafiftaş'ın Ölümüyle Kahroldu

Güncelleme:

54 yaşında hayatını kaybeden Nuray Hafiftaş'ın ölümü ile ünlü dünyası yasa boğuldu. İbrahim Tatlıses, Hafiftaş ile fotoğraf paylaşıp "Şu an kahroluyorum." yazdı.

Kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Türk Halk Müziği'nin yeşil gözlü kraliçesi Nuray Hafiftaş, herkese derin bir hüzün yaşattı. İbrahim Tatlıses yakın arkadaşının ölümüyle kahroldu.

"SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİM"

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Nuray Hafiftaş'ın fotoğrafını paylaşıp altına şu notu düştü: "Nuray'ımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim... Güzel sesiyle, sanatıyla, insanlığıyla, her zaman gülen mavi gözleriyle hayatımızda oldu. Şu an kahroluyorum, Nuray'ım türkülerinle, bağlamanla hatırlayacağım seni... Allah mekanını cennet eylesin. Sen halk müziğinin en iyilerindendin, işi bilen, sen Hafiftaş değil en ağır taşlardandın... Seni çok özleyeceğim... Nuray.!"

İşte İbrahim Tatlıses'in o paylaşımı:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Nuray Hafiftaş Magazin Haberler

500

Yorumlar (22)

Ahmet İsrafil ATLIOĞLU:

Allah mekanını cennet eylesin tüm sevenlerinin başı sağolsun allah geride kalan ailesine selamet versin sabır versin Baki Allah

9
1
yanıtYanıtla
cinare:

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

9
0
yanıtYanıtla
cosmos:

hayat ışık hızı gibi

6
1
yanıtYanıtla
İsmailapaydin:

Soy ağacını öğrenmek istiyorum

3
4
yanıtYanıtla
düşünen adam:

ne yapacan ona göre mi üzüleceksin

yanıt2
yanıt1
Şaşkoloz:

ALLAH rahmet eylesin,taksiratını affetsin

5
1
yanıtYanıtla
Halis. Kul.:

Saygideyer. Sanatcimiz. Nuray. Hanima. Allahtan. Rahmet. Ailesine. Sabirlar. Dilerim. Saygideyer. imparatorumuz. Allahim. Sizede. Saglik. Versin.

4
0
yanıtYanıtla
ismail karaköy:

Allah rahmet etsin, ruhu şad mekanı cennet olsun, çok çok üzüldüm

4
0
yanıtYanıtla
Hakanyurtlu:

Allah mekanını cennet eylesin inşallah yeşil renkli güzel kadın sanatına verdiğin katkıdan dolayı minnettarız güle güle ???

3
0
yanıtYanıtla
Ibo:

O yillara cok gitmek isterdide malesef olmuyor

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title