Haberler

İbrahim Tatlıses'in "Kilo vermesi lazım" dediği Beren Gökyıldız'dan cevap geldi

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'la ilgili paylaşımda "Yeşil Vadi'nin Kızı'nın 5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek. Ben güzel kızımızı Ankara'da profesörün kebap salonunda görmüştüm kebaba düşkünlüğü sürmez inşallah" dedi. Paylaşımın ardından Tatlıses ile yıllar önce kebapçıda çektirdiği fotoğrafı paylaşan çocuk oyuncu ise "Bahsi geçen kebapçı" diyerek kalp emojisi koydu.

Zaman zaman gündeme dair yaptığı yorumlarla adından söz ettiren sanatçı İbrahim Tatlıses, 13 yaşındaki oyuncu Beren Gökyıldız'ın kilo vermesi gerektiğini söyledi. Tatlıses'in "5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek" paylaşımına sessiz kalamayan Gökyıldız ile yıllar önce Tatlıses ile kebapçıda çektirdiği fotoğrafı paylaştı.

"KİLO VERMESİ LAZIM, KEBABA DÜŞKÜNLÜĞÜ SÜRMEZ İNŞALLAH"

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin başrol oyuncusu Beren Gökyıldız'ı kilo vermesi konusunda uyaran Tatlıses, "Yeşil Vadi'nin Kızı'nın 5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek. Ben güzel kızımızı Ankara'da profesörün kebap salonunda görmüştüm kebaba düşkünlüğü sürmez inşallah. Abisini dinlerse sevinirim iyi çalışmalar kızım seni izliyorum" dedi.

İbrahim Tatlıses'in 'Kilo vermesi lazım' dediği Beren Gökyıldız'dan cevap geldi

TATLISES'LE POZUNU PAYLAŞTI

İbrahim Tatlıses'in paylaşımı kullanıcıları ikiye böldü. Bir kısım Tatlıses'in söylediklerini yanlış bulurken bir kısım da uyarıyı destekledi. İmparator'un paylaşımına Beren Gökyıldız'dan cevap gecikmedi. Tatlıses'in bahsettiği kebapçıda birlikte verdikleri pozu paylaşan Gökyıldız, "Bahsi geçen kebapçı" diyerek kalp emojisi koydu.

İbrahim Tatlıses'in 'Kilo vermesi lazım' dediği Beren Gökyıldız'dan cevap geldi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

İbrahim Tatlıses Beren Gökyıldız Sosyal Medya Ankara Çocuk Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

Fatih :

tatlıses 71, bu kız 13 yaşında arada 58 yaş var abisi diyor yaa. Kızın babasının yaşı bile 58 değil. ne abisi yaa. küçül de cebime gir. dedesi diceksin! DEDE

552
40
yanıtYanıtla
A B:

Ürün yerleştirme gibi olmamış mı sanki advertorial

65
3
yanıtYanıtla
veysel Basat:

Ya şu şahsa imparator deyip durmayın adamı belesten meşhur ettiniz zaten

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title