Haberler

İbrahim Tatlıses, dudak uçuklatan mal varlığı haberlerini yalanladı: İnanmayın!

Güncelleme:

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses hakkında çıkan mal varlığı haberlerini yaptığı paylaşımla yalanladı. Tatlıses "Tü tü maşallah ! Nazar değmez inşallah! Kurban olayım Allah'ıma bunların hepsi bizimmiş! Dersem de inanmayın!" açıklamasını yaptı.

Türk müziğine yorumu ve şarkılarıyla damga vuran İbrahim Tatlıses mal varlığı haberleriyle gündeme damga vurmuştu. Servetinin kendi açıkladığı haberlerine İmparator'dan yalanlama geldi.

KENDİSİNİN AÇIKLADIĞI SÖYLENMİŞTİ

Medyada 'serveti dudak uçuklatan ünlüler' başlıklı bir liste yayınlanmış, İbrahim Tatlıses'in ismi listede ismi ilk sıralarda bulunduğu iddia edilmişti. Tatlıses'in iselisteyi yalanlayıp servetini kendi açıkladığı öne sürülmüştü.

İbrahim Tatlıses, dudak uçuklatan mal varlığı haberlerini yalanladı: İnanmayın!

SAHİP OLDUĞU İDDİA EDİLEN MAL VARLIĞI

TGRT'nin aktardığına göre İbrahim Tatlıses'in Seyrantepe'de 1.5 dönüm arsa üzerinde bulunan bir kebap salonu, TV binası, Tatlıses Şirketler Grubu binası, By Tatlısesgiyimin atölyesi ve mağazası, Demirciköy Alarko Sitesi'nde bir villa, Seyrantepe OYAK Sitesi'nde üç daire, Şanlıurfa'da bir daire, Şanlıurfa'da 3 dönüm arsa, İzmir Narlıdere Folkart Evleri'nde bir daire, Hadımköy Günışığı Konaklarında bir villa, 1 tekne, 2 sürat motoru, 2 adet Mercedes marka otomobil, 3 Jeep, 1 limuzin, 20 şirket aracı, Bodrum Bitez'de 48 daireli Tatlıses Paradise apartları ve içinde bir villa, Bodrum Bitez'de 6.5 dönüm üzerine denize sıfır 26 odalı Golo Beach Hotel, Bodrum Bitez'de 6.5 dönüm arsa, Kuşadası'nda 8 dönüm üzerine 6 katlı 157 odalı 314 yataklı Tatlıses Otel, İstanbul'da 5 kebap salonu, Uydu kanalı ve D-Smart'ta yayında olan TV kanalı, birçok ilde ulusal yayın yapan Tempo TV'ye sahip olduğu ileri sürülmüştü.

İbrahim Tatlıses, dudak uçuklatan mal varlığı haberlerini yalanladı: İnanmayın!

"TÜ TÜ MAŞALLAH"

Mal varlığı hakkında çıkan haberlerden sonra açıklama yapması beklenen Tatlıses sonunda sessizliğini bozdu. Tatlıses sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı "Tü tümaşallah ! Nazar değmez inşallah kurban olayım Allah'ıma bunların hepsi bizimmiş! Dersem de inanmayın" sözleriyle iddiaları yalanladı.

İbrahim Tatlıses, dudak uçuklatan mal varlığı haberlerini yalanladı: İnanmayın!

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

İbrahim Tatlıses Kurban Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

Yakup Dündar:

Lan arkadaş adam 40 yıldır durmadan çalışan bir insan yok malvarlığı yok nerden aldı yok haram herkes kendi nefsine baksın arkadaşlar İbrahim tatlıses çok iyi bir sanatçı unutmayalım yıllarını ömrünü vermiş bir insan herkes malının hayrını görsün inşallah saygılar

83
43
yanıtYanıtla
Firat Tas:

Vergiden kaçmanın derdine düşmüş gibime geldi

50
13
yanıtYanıtla
Hayri :

kime ne yaptığı iş belli kazandığı para belli bu ülkede sermaye düşmanlığı had safhada zaten helal haram birbirine karışmış adam son engelli hali ile yaptığı programlarla dunyalar kazandı özelliği olan emsalsiz sesi vardı dunyada bu tip insanlar malikanelerde yaşayıp özel jetlerle geziyor şaşıracak bir durum yok yani

44
13
yanıtYanıtla
berk Vural:

Döneklik yapma İbo sende biliyorsun bundan daha fazla var hatta yurtdışındaki malları saymadın onlarıda saysan Multi milyardersin :)

36
10
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

ZENGININ PARASI ZÜGÜRTÜN CENESINI YORARMIS! YA GECIN SUNLARI .

8
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title