Haberler

İbrahim Sadri, Gaziantepli Hayranlarıyla Buluştu

Güncelleme:

Şair İbrahim Sadri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 'Ramazan Etkinlikleri' kapsamında hayranlarıyla bir araya geldi.

Şair İbrahim Sadri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Ramazan Etkinlikleri' kapsamında hayranlarıyla bir araya geldi.

Festival Park'ta gerçekleştirilen etkinliğe katılan Şair İbrahim Sadri, birbirinden değişik şiirlerini okuyarak hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Hayranları Sadri'nin okuduğu şiirleri büyük bir zevkle dinlerken, bir yandan da cep telefonlarıyla kaydetti.

Konser öncesi açıklamada bulunan İbrahim Sadri, Gaziantep'te olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, insanların bir araya gelmesine katkı sunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür etti.

Sadri, şunları söyledi:

"Mübarek Ramazan ayında Gaziantep'teyiz ve burada sevdiğimiz dostlar karşısında bir kez daha şiirlerimizi okuyacak olmaktan dolayı da büyük bir mutluluk duyuyorum. Her bir gelişimizde güzel hatıralarla ayrıldığımız bu hem çok büyük bir o kadar da sıcak şehirde, her anlamda sıcak şehirde tekrar izleyenlerimizin karşısına çıkacak olmaktan dolayı da çok heyecanlıyım. Bu mübarek ayda hepimizin huzur, barış, dostluğa çok ihtiyacı var. Umarız ki söyleyeceğimiz her söz, yapacağımız her iş, her fiil buna bir katkıda bulunur. Bu tür etkinliklerin en büyük faydası insanların bir araya gelmesine vesile olması. Bu açıdan da çok önemli. Bu yüzden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Başkanımız Fatma Şahin'in şahsında çok önemli bir işe imza atıyor. Biz de bu büyük işin, önemli etkinliğin bir parçası olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. İnşallah gelen kıymetli Gazianteplileri mutlu edici güzel, hayırlı bereketli bir gece olur."

Yaptığı açıklamanın ardından Şair İbrahim Sadri sahneye çıkarak şiirlerini okudu. Etkinliğe Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, müdürleri ve vatandaşlar katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

İbrahim Sadri Fatma Şahin Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title