Haberler

İbrahim Kutluay, Sevgilisi İle İlk Kez Görüntü Verdi

Güncelleme:

İhanetten dolayı 14 yıllık eşi Demet Şener'den boşanan İbrahim Kutluay, sevgilisi ile ilk kez objektiflere takıldı.

Demet Şener'le olan 14 yıllık evliliğini Edvina Sponza için bitiren eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, görüntü vermemek için köşe bucak kaçtığı sevgilisi ile ilk kez objektiflere takıldı.

MEKANDAN BİRLİKTE ÇIKTILAR

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; bir arkadaşlarıyla birlikte buluşan çift, yaklaşık 2 saat mekanda kaldı. Çıkışta İbrahim Kutluay'ın arabasıyla birlikte ayrılan çift, art arda patlayan flaşlar karşısında şoke oldu.

İbrahim Kutluay, Sevgilisi İle İlk Kez Görüntü Verdi

EVLENECEKLERİ SÖYLENİYOR

Basın mensuplarına yakalanmak istemeyen eski basketbolcu İbrahim Kutluay, gaza basarak hızla uzaklaşmaya çalıştı. Sosyetik sevgilisi Edvina Sponza'yla evleneceği söylenen İbrahim Kutluay, Edvina Sponza'yıBebek'teki evine bıraktı.

İbrahim Kutluay, Sevgilisi İle İlk Kez Görüntü Verdi

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Edvina Sponza, muhabirlerin İbrahim Kutluay ile ilişkisi hakkındaki sorularına sessiz kalarak hızlı adımlarla evinin yolunu tuttu.

İbrahim Kutluay, Sevgilisi İle İlk Kez Görüntü Verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Kutluay Demet Şener Habertürk Haberler

500

Yorumlar (8)

deli kıss:

yetişkin insanlar ne yaparlarsa yapsınlar . . amaa tek sorun gençlere çokk kötü örnek oluyorlar

8
0
yanıtYanıtla
Çoktaaa tınnn:

Çokta merak ediyorduk başka düşüncemiz kalmadı artık bu tarz haberleri görmek istemiyoruz gına geldi vallahi.hayat pahalılığından bahsedin milletin sıkıntısını dile getirin kimsenin cebinde 5 kuruş yok millet garibanlaştı sizde bunları haber yaparak zenginleştirin

7
0
yanıtYanıtla
üzücü:

etme bulma dünyası

2
1
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Kadının diğer kadınlara verdiği zararı hiç bir yaratık vermemiştir diğer canlılara. İbretle izliyoruz Demet de arkadaşına ihanet etmişti İbrahim ile evlenmişti. Hadi etme bulma dünyası. Erkekler hep 3-0 galip her ilişkide. Şimdi yine bir kadın arkadaşının erkeğini çalandan erkeğini çalıyor. Yuvalar yıkılıyor. KADINLAR bir durup sorun kendinize. Siz olmasanız İbrahim nasıl ihanet edecek?

1
1
yanıtYanıtla
DEDİKODUCU SENDEEE:

sana ne ki.

yanıt0
yanıt0
erdal erman amasya:

utanmaz

0
1
yanıtYanıtla
Ambiyansa bak:

Skora oynuyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Ambiyansa gel:

İbrahim üçlük çizgisinde hazır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title