Haberler

İbrahim Kutluay: Demet Şener'e El Altından 2 Milyon TL Verdim

Güncelleme:

Demet Şener'in 'Nafakamı ödemiyor' diye icra takibi başlattığı İbrahim Kutluay, "Boşanırken 3 milyon TL tazminat belirlendi ama ben ona 5 milyon TL verdim" dedi.

Mutlu bir şekilde başlayan evliliklerini üç yıllık çekişmeli boşanma davasının ardından 25 Mart'ta sonlandıran Demet Şener ile İbrahim Kutluay arasındaki 'nafaka krizi' başka bir boyuta taşındı.

SERT AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Eski manken Demet Şener'in 11 yıllık eski eşine "Çocuklarımız için belirlenen aylık 32 bin 500 liralık nafakayı ödemiyor" gerekçesiyle başlattığı icra takibinin ardından Kutluay, sert açıklamalar yapmıştı. Ancak eski basketbolcu, nafakasını ödemediğini ve sağlık sigortalarını iptal ettirdiği iddialarına, aksini gösteren dekontları basınla paylaşarak yalanladı.

İbrahim Kutluay'ın Demet Şener'e El Altından 2 Milyon TL Verdiği İddia Edildi

EL ALTINDAN 2 MİLYON TL İDDİASI

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; İbrahim Kutluay, Demet Şener'e boşanırken mahkemece belirlenen 3 milyon TL'lik tazminatın yanı sıra el altından 2 milyon TL daha verdiğini açıkladı. "Bu paranın aylık getirisini de açıklasın" iması yapan eski basketbolcu, "Eskiden aile olmuş kişilerin bu hale gelmesi de benim ve çocuklarım için tam bir felaket" dedi.

İbrahim Kutluay'ın Demet Şener'e El Altından 2 Milyon TL Verdiği İddia Edildi

EVLİLİK KARARI

Eski eşiyle yaşadığı tartışmayla gündemde olan Demet Şener'in, yeni sevgilisi Cenk Küpeli ile evlilik kararı aldığı iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Kutluay Demet Şener Haberler

500

Yorumlar (52)

İNSAF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:

NAFAKA KOMPLE KALKMALI, BAŞTAN SONA HAKSIZ, HUKUKSUZ BİR UYGULAMA. DÜŞÜNÜLENİN AKSİNE EVLİLİKLERİN SON BULMASINA VE AYRILIKLARA EN BÜYÜK ALT YAPIYI SUNAN BİR SİSTEM. . .

16
1
yanıtYanıtla
Lakin:

Aldatan erkek icin kalkmamali

yanıt12
yanıt1
asli:

@LAKIN: Bir erkek veya kadin altatiyorsa, bu sadece aldatanin sucu degildir. O evlilikte dogru gitmeyen birseyler var demektir. Bende aldatilan bir kadin olarak bunu yillar sonra kendime itiraf ettim.

yanıt1
yanıt0
Zabbara:

açgözlülük ve intikam hırsı olsa gerek.

14
1
yanıtYanıtla
MEDENİ:

Allahım kadın şerrinden koru

10
3
yanıtYanıtla
GIYBETTİN:

KADINLARI PEÇETE GİBİ KULLANIP ATACAKSIN YÜZ VERDİMİ BÖYLE OLUR

8
4
yanıtYanıtla
Sabır:

32500 tl ye hanimefendi is bulursa calıssın.kim verecek bakayım bu kadar parayı.15 gün gecikti diye adama yaptığına bak ayip

10
1
yanıtYanıtla
Huriye Teyze:

hayırlı iftarlar.

8
1
yanıtYanıtla
Sadettin dede:

hayırlı iftarlar huriye hanım.

yanıt1
yanıt0
İrfan dede:

HAYIRLI İFTARLAR HURİYE HANIM TEYZE

yanıt2
yanıt0
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title