Haberler

Hülya Avşar'ın Taklidini Yapan Çocuk

Güncelleme:

Yetenek Sizsiniz'de Hülya Avşar'ın sinirlendirdiği minik Emir, herkesi kendine hayran bıraktı.

Star TV'de jüri üyeliğini Acun Ilıcalı, Sergen Yalçın ve Hülya Avşar'ın yaptığı yarışma programı 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye dün akşam 4 yaşındaki Emir Başar Gülsever damgasını vurdu.

'Gangnam Style' dansı yapmayak isteyen küçük çocuk, Hülya Avşar'dan ret cevabı alınca, yaptığı taklit ile herkesi kırdı geçirdi.

STÜDYODAKİLERİ KIRDI GEÇİRDİ

Yetenek Sizsiniz'e katılan küçük Emir, kendisine hayran bıraktı. Yarışmada semazen gösterisi yapan minik yarışmacı, performansını bitirdikten sonra ünlü şarkı 'Gangnam Style'ın dansını yapmak istedi. Hülya Avşar bu isteğini vakit kalmadığı için ertelemeyi teklif edince olanlar oldu.

Hülya Avşar'ın bu sözleri minik yarışmacıyı oldukça kızdırdı. Hülya Avşar'ın söylediği sözleri tekrar eden Emir, yaptığı taklit ile herkesi kahkahaya boğdu.

"BUNUN ZEKASI GİTMİŞ"

Stüdyodakilerin kahkahaya boğulduğu o anda Hülya Avşar ''Allah bağışlasın bu normal değil zekası bunun herhalde gitmiş'' diyerek durumu düzeltmeye çalışsa da pek başarılı olamadı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Acun Ilıcalı Hülya Avşar Star Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title