Haberler

Hülya Avşar'dan Eleştirilere Yanıt: Lafımın Arkasındayım Kadınlar İki İşi Birden Beceremiyor

Güncelleme:

Hülya Avşar, eleştiri oklarının hedefi olduğu sözlerine "Lafımın arkasındayım. Kadınlar, iki işi beceremiyor, boşanıyorlar. Ben de onlardan biriyim." diyerek yine tartışılacak sözlere imza attı.

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ'u konuk ettiği programında kadınlarla ilgili söylediği sözler için "Lafımın arkasındayım" deyip "Kadınlar hem çalışıp hem çocuk büyütmeyi beceremiyor, boşanmalar artıyor. Ben de onlardan biriyim" dedi.

"İKİ İŞİ BİRDEN BECEREMİYORUZ"

Hülya Avşar, Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'e açıklamalar yaptı. Avşar kızı, "Ben bütün bir konuşma yaptım. Kimseye çalışmayın falan demedim. Tam aksine çalışın diyorum. Kendim hâlâ çalışan bir insanım. Zehra'yı da çalışacak bir kadın olarak yetiştiriyorum.Kadının evde yapması gereken şeyler var. Çocuğuna bakacak, evde yemeği yapacak. Bunu iki işi birden beceremiyoruz. Bak bunu ben de beceremedim. Ayrılıklarım bu yüzden oldu. Boşanmaların çoğu bu yüzden oluyor." dedi.

LAFLARININ SONUNA KADAR ARKASINDA DURDU

Lafının arkasında olduğunu da özellikle belirten Avşar kızı, "Konuşmamın tamamında söylediklerime sadığım ve arkasında duruyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Aslantuğ Ertuğrul Özkök Hülya Avşar Hürriyet Magazin Haberler

500

Yorumlar (85)

İSTANBUL:

12 yıllık evliyim. çalışıyorum. çocuğum var tekrar bir çocuk bekliyoruz inşallah biz sizin gibi bakıcılar hizmetçilerle büyütmüyoruz çocuklarımızı buna rağmen yapamıoruz diyorsan bu senin beceriksizliğinnnnn

18
2
yanıtYanıtla
Bildiğim kadarı ile:

Hülya hanım aslında çok doğru söylemiş. Kabul edersiniz etmezsiniz ama kadının yaradılışının bir fıtratı var. Hem anne hem işkadını olamazsınız. çocuk yetiştiğinde bu eksiklik çok açık seçik ortaya çıkar. Kadın süphesiz eğitimli olmalı ve evladını topluma yararlı bir birey olarak yetiştirmek ve eşine moral motivasyonda yardımcı olmak kaydıyla evlilik hayatına atılmalı. Malesef ülkemiz geçim şartları kadını çalışmaya zorluyor. Ne dersek diyelim doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

9
10
yanıtYanıtla
KIBRISLI ASIL TURK:

Hulya kendin icin konus sen beceremedin diye baska hanim efendiler sana benzemez, bir TURK HANIMI dunyaya bedeldir, sen ve senin gibi simariklar kendini dev aynasinda gorenler evliligi surduremez

12
7
yanıtYanıtla
zeynep:

Erkek yardım etse sorun çözülür hayat müşterek. İşte mükemmel ol, ev de ideal anne ol yok öyle bir dünya. Uyanın ve her sorumluluğu kadına yüklemekten vazgçin artık. Kadın da insan dır v limitleri vardır. Erkeklerin sorumluluğu eve girince de devam ediyor. Böyle yapan bir sürü erkek de var Yapmayan da var. Böyle genellemeler kadını evine kapatan zihniyete güç veriyor, aklını biraz toplasın bence .

14
4
yanıtYanıtla
Nk:

Kadın çalışmamalı gerçekten din zaten böyle emrediyor dün kuran ne dediyse bugünde aynıdır

5
12
yanıtYanıtla
kılçık:

dinimiz öyle emretmedi, kocasını kaybetmiş kadınlar ve çocukları evde taşmı yiyecekti, allah insanlara zulüm etmez, dinini doğru öğren.

yanıt4
yanıt0
Adınızı Yazın:

kadın haklı abi şimdi yanlış anlamayın ama işte kadın doğru söylüyor çoçuklu birinin çalışması hem kendisi hem çoçukları iiçin zor oluyor

14
3
yanıtYanıtla
nzn:

açıkçası hülyaya hak vermemek mümkün değil. Herkes anlamadan vay efendim nasıl olur ne der vs. Ben de bir bayanım ve çalışıyorum bu yüzden hülyanın ne demek istediğini çok iyi anlıyorum

10
6
yanıtYanıtla
FARUK TÜRKAN:

HÜLYA HÜLYA OLALI , İLK DEFA MANTIKLI BİR SÖZ SÖYLEMİŞ. . . . . .

8
7
yanıtYanıtla
ÖZLEM YLDZ:

HÜLYA ABLA ÇOK DOĞRU DEMİSSİN AYRILIKLAR BU YUZDEN OLUYOR HEP BEN ÇOK GÖRDÜM

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title