Haberler

Hülya Avşar'dan bomba klip! Sakızı ağzından çıkarıp göğsüne yapıştırdı

Güncelleme:

Hülya Avşar yeni şarkısı "Yapma Aşkım"ın tanıtım videosunu Instgaram hesabından yayınladı. Bu akşam dinleyiciyle buluşacak klipte Avşar Kızı'nın çiğnediği sakızı çıkarıp göğsüne yapıştırması olay oldu.

Hülya Avşar'ın yapımcılığını üstlendiği yeni teklisi 'Yapma Aşkım'ın klibi bu akşam dinleyiciyle buluşuyor. Klibinden kesitler paylaşan Avşar Kızı, cüretkar tavırlarıyla dikkat çekti.

YÖNETMEN KOLTUĞUNA OTURDU

Albüm çalışmalarına yeniden başlayan Avşar Kızı, yeni şarkılarıyla hayranlarını sevindirdi. Hülya Avşar yapımcılığını da üstlendiği yeni teklisi 'Yapma Aşkım'ın klibinde yönetmen koltuğuna oturdu. Balat'ta yapılan çekimlerde Avşar Kızı'nın kostümleri dikkat çekti.

Hülya Avşar'dan bomba klip! Sakızı ağzından çıkarıp göğsüne yapıştırdı

GÖĞSÜNE SAKIZ YAPIŞTIRDI

Ünlü şarkıcı 50 kişilik ekibin eşlik ettiği klipten görüntüler paylaştı. Avşar Kızı'nın, klibinin son sahnesinde çiğnediği sakızı ağzından çıkarıp göğsüne yapıştırdığı anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

Hülya Avşar'dan bomba klip! Sakızı ağzından çıkarıp göğsüne yapıştırdı

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Hülya Avşar Haberler

500

Yorumlar (7)

Zulkarneyn :

Yaşlandıkça akillaniyorduk hâlbuki...

59
4
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

İHTİYARLADI İLGİ GÖRMÜYOR ARTIK

57
5
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

paranın şımarttığı, milletin yaşam şartlarıyla saygısızca alay edercesine simit yiyip şükredin diyen biridir ne kadar zengin olursa olsun bu benim gözümde bu tiplerin zor şartlarda yaşayan bir vatandaşın tırnağı kadar değeri yok

60
2
yanıtYanıtla
RAMAZAN T.:

gerekirse simit yiyeceğiz demedi o simit yenilecek yani ben yemem ama yiyeceksiniz demek isteyen halden anlamayan nasıl ünlü olduğunu bilemediğim.(zira akılda kalan 2 şarkısı yok.oyuncu desen değil akılda kalan filmi yok biri haric onda da kendini ....) şansına ünlü olmuş.

43
4
yanıtYanıtla
TT:

Z kuşağının filan beğenmez ya bazıları... Bence onlar bizi kurtaracak, Nasıl mı?Sadece bu saçma sapan hareketlere prim vermeyerek :)

20
7
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Var ki yapıştırıyor

18
4
yanıtYanıtla
Mr Rm:

Tüfü tüfü bin kere tüfü

16
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title