Haberler

Hesabı çalınan Ece Erken isyan etti: Tehlike altındayız, bu şerefsizlik

Güncelleme:

Uzun bir süredir Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Ece Erken'in icloud hesabı çalındı. Haberi sosyal medya hesabından duyuran Erken, "Tehlike altında mıyız?" diyerek isyan etti.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali ile program sunan Ece Erken'in icloud hesabı ele geçirildi. Binlerce videosu silinen Erken, başına gelen olaydan dolayı sitem ederek herkesi uyardı.

"BU ŞEREFSİZLİK"

Sosyal medya hesabı Instagram'dan video paylaşarak yaşadıklarını anlatan güzel sunucu, "Bu kadar tehlike altında mıyız biz?' diyerek kullandığı telefon markasını suçladı. Erken sözlerine şöyle devam etti: "Her şeyimiz bu hesaba bağlı. Şu an hepimiz tehlikedeyiz. Bu kişinin kim olduğunu bana bildirmenizi istiyorum. Videolarımı geri istiyorum. Bu şerefsizlik bu kadar kolay mı? Çok şükür yanlış bir şeyim yok ama bunun hesabını vereceksiniz."

Hesabı çalınan Ece Erken isyan etti: Tehlike altındayız, bu şerefsizlik

3 BİN 800 VİDEOSU SİLİNDİ

Ece Erken, öte yandan hesabındaki 4 bin videodan 3 bin 800 tanesinin silindiğini söyleyerek başına gelen olaya çözüm bulunmasını istedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Ece Erken Beyaz TV Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (37)

Avni:

gençlik başında duman ilk aşkım ilk heyecan kovaladıkca kaçan ateş böceğimisin. aslım nerdesine la.

52
2
yanıtYanıtla
Memleketim:

Tek kelimeyle Soytari bunlar. Atv, Beyaz tv, Tv 8 Kanal 7 bunlar ahlak bozan kanallar.

46
7
yanıtYanıtla
htc:

kanal 7 ne alaka ?

yanıt2
yanıt7
Memleketim:

Htc ye cevaben. Kanal 7 veya kardes kanal Ülke. Bir kac programlarina bakip diger ahlak veya hayasizca programlarini es gecdiginiz icin soruyorsunuz Kanal 7 ne alaka diye muhtemelen. Bazi programlari kadinin rahiminden tut iliski türüne kadar ekranlarda bilgi adi altinda analiz yapan sapiklarla dolu. Müstehcen filmle bunlarin anlattigi arasinda hicbir fark yok. Bu arada Hindistan''i elestirirler Müslüman''a eziyet ediyorlar diye ama 24 saat Hindistan dizisi yayinlarlar.

yanıt12
yanıt2
Memleketimmm.:

geri saymadığın kanallar çok mu temiz.

yanıt2
yanıt1
Memleketim:

Ben okadar saydim. Gerisinide sen say.

yanıt1
yanıt1
Avni:

aslı burlarda yokmu la.

27
1
yanıtYanıtla
ASLI:

burdayim la

yanıt3
yanıt7
Avni:

sen kimsin la

yanıt11
yanıt0
Melik:

Kendinin önemli olduğunu zanneden bir zavallıdan ibaret. . .

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title