Haberler

Herkesin İçinde Göğsünü Isırdı

Güncelleme:

Ünlü aktör Orlando Bloom'un bu hareketi gündeme bomba gibi düştü.

Yüzüklerin Efendisi serisiyle yıldızı iyice parlayan ünlü aktör Orlando Bloom'un, Victoria's Secret'ın en önde gelen meleklerinden seksi model Miranda Kerr ile fotoğrafı gündeme bomba gibi düştü.

Amerikan basınından Buzzfeed sitesinde yer alan habere göre; çiftin bir davet sırasında çektirdiği fotoğrafta Bloom, eşinin göğüslerini ısırıyor. Yaklaşık 2 yıldır evli olan çift hakkında birçok kez ayrılmak üzere olduklarına dair dedikodular çıkarken, bu kareden de anlaşıldığı üzere çiftin keyfi yerinde.

ORLANDO'YLA VAKİT GEÇİRMEK İÇİN EVİ SATIYOR

Rüya gibi evlilikleriyle bilinen Miranda Kerr ve Orlando Bloom mutlulukları için güzel bir karar aldılar.

Ünlü manken Miranda Kerr, evliliği ile ilgili dedikodular üzerine New York'taki evinden vazgeçti.

MailOnline'a göre Kerr, 2006'da aldığı evini 1.3 milyon dolara satıyor. Kerr, evi satma nedenini, 'aileme daha çok zaman ayırmak istiyorum" sözleriyle açıkladı.

29 yaşındaki manken, "Eşim ile vakit geçirmek istiyorum. Eskisi kadar seyahat etmiyorum. Benim için çok güzel. Oğlum da yemeklerimi çok seviyor. Uzun saatler yemek pişiriyorum" dedi.

Manhattan'daki iki balkonlu ev, 10. katta yer alıyor. Büyük bir oturma ve yatak odası bulunan ev, yüzme havuzuna bakıyor. Victoria's Secret'ın gözde mankenlerinden Kerr, evi 2006 yılında satın almıştı.

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Orlando Bloom Miranda Kerr Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title