Haberler

Herkes Bilmez! Meğer Nuray Hafiftaş Güzeller Güzeli Gözlerini Bağışlamış

Güncelleme:

54 yaşında hayatını kaybeden Nuray Hafiftaş, verdiği bir röportajda gözlerini bağışladığını söyledi. Hafiftaş'ın herkesi kendine hayran bırakan gözleri artık başkasında dünyaya bakacak.

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti. Hafiftaş'ın bir röportajında güzel gözlerini bağışlayacağını söylediği ortaya çıktı.

NURAY HAFİFTAŞ GÖZLERİNİ BAĞIŞLAMIŞTI

Yeşil gözlü sanatçı verdiği bir röportajda gözlerini bağışladığını açıklamıştı. İşte o açıklamaları: "Gözlerimi bağışladım. Diğer organlarımı bağışlayamam çünkü şeker hastasıyım. İşe yaramaz. Görmeyenlerin halini anlamak için gözlerimi kapatıyorum ve bir odada dolaşıyorum. Bildiğim odada bile istediğim bir şeyi bulamıyorum o haldeyken. Bunun için benim gözlerim bir insana ışık olursa ne mutlu bana."

"BABAM BENİ FALAKAYA YATIRIRDI"

Ailesiyle olan ilişkisini de Hafiftaş şu sözlerle anlatmıştı: "Ben erkek gibi oldum, babamın korkusundan. Üniversiteye giderken eve 5 dakika geç kalsam babam falakaya yatırırdı. İyi ki de yapmış."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nuray Hafiftaş Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

SELİM SESLİ:

Buyk bir çoğunlukla ünlü kişilerin dünyasında namaz yoktur.Müslüman olup da namaz kılmayanlar belli bir süre Cehennemde olacağına göre...Böyle mekânın Cennet olsun yok kabrin nurla dolsun gibi sözlerin ölüye hiç bir faydası olmaz.

1
13
yanıtYanıtla
Anka:

ya o namaz kılmamasına ragmen direk cennete gider sen cehenneme gidersen ne olacak buda olabilir

yanıt5
yanıt0
SELİM SESLİ:

Böyle bir şeyi ancak hayatlarında İslâm olmayanlar dile getirebilir.Allahü Teâlâ Fatır Suresinde ey kullarım sakın şeytan sizi benim affima güvendirerek aldatnasin buyuruyor.Yine Resullulah efendimiz insanlarin en ahmagi kulluk gorevkwrini yerine getirneden cebbeti umankardir buyuruyot.bilenler bir olurmu ayeti hiç kulluk görevlerin yerine getirenler getirmeyenleri bir tutarmiyiz bunlar ayettir.Dünya hayatina razi olup kulluk görevlerini yerine getirmeyenleri de Allahü Teâlâ Cennetin koyarsm...Bir ömür boyu kulluk edenlere haksızlık olmaz mi.Yuca Allah adıdır hiç bir kulun haksızlık etmez her kulun ameluinw göre muamele edeceğini unutmayalım .

yanıt0
yanıt0
SELİM SESLİ:

Böyle bir şeyi ancak İslami yaşantıları olmayanlar dile getirebilir.Ayetlerde Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu - Kulluk görevlerini yerine getirenlerle kuluğu olmayanları hiç bir tutatmıyız buyruluyor Ayrıca Allahü Teâlâ Fatir Suresinde ey kullarım şeytan sizi benim affima güvendirerek aldatmasın buyuruyor.Bir Hadisi Şerifte ise Resulullah Efendimiz insanların en ahmağı kulluğu olmadan Cenneti arzulayanlardır buyuyor.

yanıt1
yanıt1
TUTORUTTO:

Sende aramızdaydın. Şeninde burcu burcu kokan yanık seslerinle hoyrat bozlakların çığlıkları yankılanıyordu Anadolu’nun bozkırlarında, Belkide kinayeyi kendine sakladığın bu buğulu peşrevinden bihaberken ebedi sonsuzluğun mutlak yolculuğuna çoktan başladığında ne senin nede bizlerin haberi olmadan. Bu taktiri ilahinin bir gün hepimize biçilmiş zaman ve mekanın erişiminde kucaklayarak tecelli edeceği güne yemin olsunki hepimizin çok pişman olacağı hülyalarda ve rüyalarda uyuyakalmış birer zavallı

5
0
yanıtYanıtla
EMİNE:

DİN DERSİ VEREN VAR . KİMSE BİLEMEZ YERİNİ. SEN KENDİNİ GARANTİEDİNMİ

1
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah rahmet eylesin ailesinin ve yakınlarının başı sag olsun

4
0
yanıtYanıtla
cemo:

Allah rahmet eylesin.

4
0
yanıtYanıtla
SELİM SESLİ:

Heskes dinini kendi öğrenmek zorundadır. Kimseye din dersi vermiyoruz. Cahillerin çok yabancı olduğu gerçeklerden bahsediyoruz.İslamı masal zanneden cahiller sizler istediğiniz kadar kabul etmeyin gerçekleri taptığınız nefsiniz sizi hüsrana uğrattığında göreceksiniz ne ne kadar ziyanda olduğunuzu.

2
1
yanıtYanıtla
egge:

çok şanslısın müslüman ülkede dogdugun için cennete gidicen. ataist veya baska inanışlara mensup diğer ülkelerdeki ailelerden dünyaya gelenler ne yazıkki cehenneme :) çevrene bir bak hangi dinler refah içinde değil. . ben sana cahil demicem yinede inancına saygım var. .

yanıt0
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title