Haberler

Hem Güzel ve Genç Hem de Yetenekliler

Her gün yeni bir dizinin başladığı, Türk filmlerine ilginin her geçen gün arttığı bu dönemde; güzel, başarılı, yetenekli ve hırslı genç oyuncular dikkat....

EZGİ ASAROĞLU (24 yaşında)

UÇARI ROLLER HOŞUMA GİDER

Oyuncu toplumsal hayatın içinden beslenir. Kendimizi hayattan soyutlamadan, iyi bir gözlemci olmak işimizin önemli bir parçası... Ama ünlü olmanın bunu güçleştirdiği zamanlar oluyor, çünkü olay tersine dönüyor ve siz gözlenir oluyorsunuz.

Ekstrem ve uçarı roller ilgimi çekiyor. Isabelle Huppert'ın rol seçimini çok beğeniyorum. Her insanın içinde barındırdığı iyilik ve kötülüğü aktarabilmek ve seyirciye empati yaptırabilecek kadar güçlü rolleri canlandırmak isterim.

Beni en çok etkileyen filmler; 'Özgürlük Yolu' ve 'Küçük Beyaz Yalanlar'...

Yer aldığı projeler:

Hatırla Sevgili, Kızlar Yurdu, Menekşe ile Halil, Göl, En Mutlu Olduğum Yer, Ne Gezer Aşk Dağlarda, Kampüste Çıplak, Ayaklar, Acı Aşk, Bir An Özgürlük İçin, Leyla ile Mecnun

SİNEM ÖZTÜRK (26 yaşında)

OKULU SEKİZ YILDA BİTİRDİM

Ortaokul yıllarında rol aldığım bir çocuk oyunundan sonra oyuncu olmaya karar verdim. Kamera karşısına ilk kez üniversitede bir festival filmi için geçmiştim. Oynarken değil ama sonrasında kendimi izlerken çok heyecanlanmıştım.

Yoğun çalışmaktan dolayı çok mutsuz olduğum zamanlar oluyor. Uykusuzluk da ruh halimi olumsuz etkiliyor, bu da tüm günüme yansıyor. Ayrıca çekimler yüzünden üniversitede birçok dersten kaldım ve okulu sekiz yılda bitirdim.

'Kaynak', 'Paramparça Aşklar Köpekler', 'Okuyucu' en sevdiğim filmler... 'Özel Bir Kadın'da Julia Roberts'ın karakterini canlandırmak isterdim.

En beğendiğim oyuncular; Hugh Jackman, Sean Penn, Cate Blanchett, Penelope Cruz.

Yer aldığı projeler:

Duvar, Arka Sıradakiler-Umut, Aşk Ruleti, Uçan Melekler, Dersimiz Atatürk, Papaz Kimde, Uygun Adım Aşk

HANDE SORAL (24 yaşında)

JAVIER BARDEM'LE FİLM ÇEKMEK

Kalbi nadir çarpan biriyimdir ama kamera karşısına ilk geçtiğimde çok heyecanlandım. Öyle bir enerji göndermişim ki "Kayıt" dedik ve kamera bozuldu.

Her zaman yaşıtlarımdan olgun biri olmuşumdur. Bütün arkadaşlarım benden büyüktür. Bu nedenle yaşıtlarım okula giderken, dizi setlerinde çalışmam beni rahatsız etmedi.

En son 'Soraya'yı Taşlamak' filmini izledim. Özellikle Soraya'yı taşladıkları sahne inanılmazdı. Gerçek bir karakteri canlandırmak çok heyecan verici.

Hayalimdeki filmde; Javier Bardem'le oynamak isterim.

Yer aldığı proj eler:

Aynadaki Erol, Komedi Dükkanı, Küçük Kadınlar, Bir Günah Gibi

DİLARA ÖZTUNÇ (22 yaşında)

CARREY'NİN 'MASKESİ' BENİ ETKİLEDİ

Oyunculuk aslında küçük yaşlardan beri istediğim bir şeymiş ancak bilincine kendimi tanıdıktan sonra vardım. Geçenlerde çocukluk eşyalarımın yer aldığı dolapta sekiz yaşında kullandığım bir defteri buldum. Üzerinde; 'Bu tiyatro defteridir, kesinlikle dokunmayınız' yazıyordu.

İlk kamera karşısına geçtiğimde; açıkçası ne yaptığımı bilmiyordum. Yönetmen "Genel çekiyoruz" diyor, ardından "Yakına geçiyoruz". Bunların ne demek olduğunu bilmiyordum. Zamanla, deneme yanılma yöntemiyle ve etrafımdakileri seyrederek her şeyi öğrendim.

Yoğun çalışma temposundan asla yorulmuyorum! Çok çalışmanın beni ileriye taşıdığını düşünüyorum.

Komik gelecek ama ilkokul yıllarımda izlediğim Jim Carrey'nin 'Maske' filmi beni çok etkilemiştir. Bir yıl boyunca okuldan eve gelir gelmez bu filmi izlerdim.

Eğer şansım olsaydı Natalie Portman'dan oyunculuk dersi almak isterdim.

Yer aldığı projeler:

Elif'in Günlüğü, Kayıp Prenses, Aşk-ı Memnu, Küçük Sırlar, Gün Akşam Oldu

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title