Haberler

Helin Avşar ve Serhan Bora, 15 Dakikada Boşandı

Güncelleme:

Sade bir törenle dünyaevine giren ve her fırsatta mutlu olduklarını dile getiren Helin Avşar ile Serhan Bora çifti, anlaşmalı olarak açılan davanın ikinci duruşmasında evliliklerini noktaladı.

10 ay önce sade bir törenle evlenen Helin Avşar ile Serhan Bora dün anlaşmalı olarak boşandı.

İLK DURUŞMAYA KATILMAMIŞLARDI

Çift, 27 Eylül'de mahkemeye başvurmuştu. Taraflar anlaşmalı olarak açılan davanın ilk duruşmasına mazeret bildirerek katılmamıştı. Dün görülen duruşmaya Bora ile Avşar ve taraf avukatları katıldı.

"TAZMİNAT VE NAFAKA TALEBİM YOK"

15 dakika süren duruşmada söz olan Avşar, "Boşanmanın sonuçları konusunda anlaştık. Maddi ya da manevi tazminat ile nafaka talebim yok" dedi. Bora da boşanmak istediğini hâkim karşısında bir kez daha tekrarladı. Mahkeme tarafların boşanmasına karar verdi.

"KIRGINLIĞIMIZ, KÜSKÜNLÜĞÜMÜZ YOK"

Duruşma çıkışı konuşan Avşar, "Tanışıp evlenmemiz 21 günde oldu. Birbirimizi çok iyi tanımadığımız için ev içinde anlaşmazlıklar çıktı. Ev içinde sonradan çıkan huylar, fazla uyuşmamamız, kültür farklılığı vb. konular anlaşmazlığa düşmemize neden oldu. Evliliğimizi ilerletemedik ve boşanma kararı aldık. Ayrılmanın da Allah hayırlısını nasip etsin. Hiçbir kırgınlığımız, küskünlüğümüz yok. Kötü şekilde ayrılmadık. Birbirimizden maddi manevi tazminat, nafaka ve mal paylaşımı gibi taleplerimiz olmadı" dedi.

BOŞANMA KARARI SONRASI İLK FOTOĞRAF

15 dakika süren duruşma sonrası Helin Avşar ve Serhan Bora böyle görüntülendi;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Helin Avşar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title