Haberler

Hayranıyla evlenen Nihat Doğan'ın düğününde tepki çeken anlar! Bir kişi, kalabalığa aldırış etmeden havaya ateş etti

Güncelleme:

3 aylık hamile İranlı hayranı ile nikah masasına oturan Nihat Doğan'ın düğününden bir görüntü ortaya çıktı. Görüntüde Doğan'ın halay çektiği bir kişinin etraftaki kalabalığa aldırış etmeden havaya ateş ettiği görüldü.

Yaşadığı ilişkilerle zaman zaman gündeme gelen Nihat Doğan, İranlı hayranı Arzu ile sessiz sedasız evlendi. Bebek bekleyen çiftin bir de düğün görüntüsü ortaya çıktı.

HAVAYA ATEŞ ETTİ

Nihat Doğan ve Arzu isimli hayranına ait olduğu ileri sürülen düğün töreninde ünlü şarkıcı, sevdikleriyle halay çekiyor. O esnada halay başındaki bir kişi de Doğan'ın kulağına bir şeyler söyledikten sonra kalabalığın arasına girerek bir çocuğun gözü önünde peş peşe havaya ateş ediyor. Havaya ateş edildiği esnada halaydan çıkan bir kadının apar topar çocuğunu uzaklaştırdığı görüldü.

Hayranıyla evlenen Nihat Doğan'ın düğününde tepki çeken anlar! Bir kişi, kalabalığa aldırış etmeye havaya ateş etti

3 AYLIK HAMİLE

Sevim Alan ile ilişkisini noktalayan Nihat Doğan, İranlı hayranı Arzu ile nikah masasına oturdu. Apar topar evlenen çiftten Arzu Hanım'ın 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Gizli kıyılan nikaha şahit olduğunu söyleyen müzisyen Erol Köse, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Nihat Doğan, İranlı Arzu ile evlendi. Gelinin 3 aylık hamile iddiası var bu da ayrı bir sevinç yarattı. Siyasete soyunan ve benim de yıllarca albüm yapıp meşhur ettiğim Nihat, çoğu okumuştan kültürlü bir adamdır. Umarım hızlıca baba olur" dedi.

Hayranıyla evlenen Nihat Doğan'ın düğününde tepki çeken anlar! Bir kişi, kalabalığa aldırış etmeye havaya ateş ettiNihat Doğan düğününde halay çekti

Hayranıyla evlenen Nihat Doğan'ın düğününde tepki çeken anlar! Bir kişi, kalabalığa aldırış etmeden havaya ateş etti

Hayranıyla evlenen Nihat Doğan'ın düğününde tepki çeken anlar! Bir kişi, kalabalığa aldırış etmeye havaya ateş etti

Kaynak: Snob Magazin / Ecem Altan - Magazin

Nihat Doğan İran Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

X Y:

Nihat doganin hayranida varmis hayret

119
10
yanıtYanıtla
Davut Sansar:

Bu nedir arkadaş bu ülkede kanunmu yok defalarca çocuklar öldü.kendini bilmez mübtezelin biri çıkıyor insanların içinde ne yapıyor.sanki atomu parçalamış gibi hareketlere bakın.

104
5
yanıtYanıtla
albatros :

burada ilginç olan düğünde olan düğünde silah atılması değil, nihat doğanın hayranının olması:)

49
0
yanıtYanıtla
ÖZGÜR KARDEŞ:

CEHALET

40
2
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Nihaaattt vaazı bırak çabuk düğüne :)))

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title