Haberler

Hayatını kaybeden Nur Yerlitaş'ın duygulandıran son açıklaması: Yemin ederim en önemli şey sağlıktır

Güncelleme:

Bir süredir kanser tedavisi gören ve 64 yaşında hayata gözlerini yuman Nur Yerlitaş'ın vefat etmeden aylar önce katıldığı bir programda söylediği sözler herkesi duygulandırdı. Nur Yerlitaş'ın programda, "Para pul hiçbir şey umurumda değil. Yemin ederim en önemli şey sağlıktır" dediği ortaya çıktı.

Dün hayatını kaybeden Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın vefat etmeden aylar önce katıldığı bir programda, "Çok duygulu yaşıyorum. Para pul hiçbir şey umurumda değil. Yemin ederim en önemli şey sağlıktır" dediği ortaya çıktı.

Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın vefat etmeden önce 22 Haziran 2019'da tv100'de yayınlanan Okan Bayülgen'in sunduğu programın konuğu olduğu ortaya çıktı. Duygusal anların yaşandığı programda Yerlitaş'ın gözlerinin dolduğu görüldü. Yerlitaş, burada yaptığı konuşmada, "Ben artık daha dikkatli yaşamaya başladım. Çok duygulu yaşıyorum. Para pul hiçbir şey umurumda değil. Yemin ederim en önemli şey sağlıktır. Ben çok çalışarak çok hayat mücadelesi verdim. Artık işimi de çok seviyorum ama eskisi gibi değil. Önce sağlığım ve huzurum diyorum. Çok kötülük ve çok yanlışlar gördüm" ifadelerini kullandı.

Yerlitaş'ın konuşmaları sırasında zaman zaman gözlerinin dolduğu görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Nur Yerlitaş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500

Yorumlar (44)

Ali:

Tesadüfen ezdiğim karıncaya bile daha çok üzüldüm

18
22
yanıtYanıtla
8.alay:

Insan degilsin demekki

yanıt4
yanıt2
www wwwww:

bunu anlamış, ancak ölüm döşeğinde. . . .

15
6
yanıtYanıtla
ebru:

kalbide kendi gibi güzel olan ince ruhlu insan mekanın cennet yoldaşın melekler olur inşaallah

16
5
yanıtYanıtla
Hafiz:

Hmm melekler de öyle diyordu zaten nur yerlitas gelse de yoldasimiz olsa diye

yanıt2
yanıt3
8.alay:

Hafiz sen öbür tarafa cok gittin geldin galiba söylesene neler oluyor obür tatafda

yanıt0
yanıt6
sami:

ELHAMDÜLİLLAH biz zaten biliyoruz. MÜBAREK PEYGAMBERİMİZ ALEYHİSSALATÜ VESSELAM EFENDİMİZ İNSANLARIN DEĞERİNİ BİLEMEDİĞİ İKİ BÜYÜK NİMET VARDIR. BİRİSİ SIHHAT DİĞERİ BOŞ VAKİTTİR BUYURMUŞTUR. ölmeden önce ALLAH VE RASULÜNÜN yolunda olsanız son nefes gelmeden çok önceden öğrenirdiniz.

18
1
yanıtYanıtla
ADAM50:

gider ayak bişeyleri anlamış, ancak gittiği yerde bu bilgi işe yaramaz.

11
6
yanıtYanıtla
metin:

dogru demiş fakat mıngırsız saglık olmuyor malesef

12
2
yanıtYanıtla
kara:

Sağlıkçı dan size nasihat buyrun. . . sigara alkolü bırak yürüyüş yap ve en önemli ikinci şey. . TAKMA kafana usta inan değmiyor hiçbirşey. . . HAYAT kısa güzel yaşamak lazım. . SAĞLICAKLA KALIN. . .

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title