Haberler

Hayatını kaybeden Nur Yerlitaş'ın son paylaşımı duygulandırdı: Baktığın yerdeyim, bende kal

Güncelleme:

Geçtiğimiz sene beyin kanserine yakalanan ve zor günler geçiren ünlü modacı Nur Yerlitaş, hayatını kaybetti. Modacı, 19 saat önce ise sosyal medya hesabından "Baktığın yerdeyim, bende kal" paylaşımı yapmıştı.

Yer aldığı televizyon programıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve geçtiğimiz sene beyin ameliyatı olan Nur Yerlitaş, 64 yaşında hayata gözlerini yumdu. Yerlitaş'ın 19 saat önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise herkesi duygulandırdı.

"BAKTIĞIN YERDEYİM, BENDE KAL"

Sosyal medya hesabından kendi fotoğrafını paylaşan Nur Yerlitaş, paylaşımında "Bakma bana öyle, baktığın yerdeyim. Bende kal" notunu yazdı. Yerlitaş'ın paylaşımına yorum yapan şarkıcı Ajda Pekkan ise "Canım Nur'cuğum, seni çok özledim" ifadelerini kullandı.

Hayatını kaybeden Nur Yerlitaş'ın son paylaşımı duygulandırdı: Baktığın yerdeyim, ben de kal

BEYİN KANSERİ TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

Nur Yerlitaş'a geçtiğimiz yıl beyin kanseri teşhisi konmuş, ünlü modacı 6 Ağustos 2018'de ameliyat masasına yatmıştı. Kemoterapi tedavisi gören Yerlitaş, sağlık durumu için "İlk ameliyatı olduğumda sağ tarafta da bir kitle vardı. İlk başta gerek görmemişti doktorum. Kontrole gittim 6 ay sonra doktor baktı 'hemen ameliyat' dedi ve ameliyat oldum. Şimdi yeniden tedavi sürecine başladık. Çok yorgun bir hayatım oldu. İyi günlerim, kötü günlerim oldu. Baş ağrılarım vardı. Televizyon programı bitti doktora gittim teşhisi koydular. Biraz düzeleyim inşallah televizyonlara çıkacağım" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Nur Yerlitaş Haberler

500

Yorumlar (58)

Şimdi Hesap vakti:

Şimdi Allah''a Hesap verme zamanı. .

27
24
yanıtYanıtla
GÜLLEGİRE:

EEE. . . . KAFİR ŞİMDİ HESAP VERME ZAMANI SANA RAHMET DİLEYEN KAFİRLERİNDE GİDECEĞİ YER SENİNLE AYNI YER.

10
35
yanıtYanıtla
Gülgirene:

Sen ne cesaretle Allaha şirk koşuyorsun? Sana bu kadar özgüven veren kim ne kadar nefret dolusun kaç kul yarattın ? Yol yakınken bir dur düşün yavaşla nefretinden boğulma

yanıt2
yanıt3
Sen nasıl insansın:

Asıl kafir sensin ölmüş birinin hakkında konuşuyorsun kimin iyi kimin kötü oldugunu allah bilir belki asıl kafir sensin

yanıt26
yanıt2
metin:

sen kimsin la gideceğimiz yer hakkında ahkam kesiyon yarıcahil hadi naaşşş sen kendi işinle uğraş vitaminsiz

yanıt4
yanıt2
arslan:

aynen buna rahmet dileyen ler de ayni bunu gibiler

yanıt5
yanıt3
Harbi:

Zebanilere de sürat yapabilecekmisin bakalım. Ben bu kadına rahmet filan dilemem. Allah en iyisini bilir.

15
17
yanıtYanıtla
harbi harbisizler:

Allah''ın ismini zikretmişsin rahmet dilememişsin sanki sizin rahmetinize ihtiyacı vardı ! kadın ölmüş hakkın rahmetine kavuşmuş siz onun akrabasımısınız tanıyormusunuz sizin hakkınızda kötümü konuştu dedikodumu yaptı arkanızdan sizin yuvanızı mı dağıttı tavuğunuza kış kış mı dedi ? sizden para aldı yada kefil yaptı borçmu taktı dolandırdı mı sizi ? sizin yoruma bakılırsa sanki rahmetli bütün bunları yapmış size

yanıt8
yanıt2
Serhat:

Sevabınıda günahınıda Allah bilir senin ne haddine

yanıt9
yanıt5
ahmet:

klasik emevi dini mensubu bir yobaz yorumu, Gerçek Müslüman böyle laflar etmez, Allah layığını versin. . .

yanıt4
yanıt4
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title