Haberler

Hatice Aslan'ın Partisinde Yüksek Ses Gerginliği Yaşandı

Güncelleme:

Başarılı oyuncunun, önceki akşam Nişantaşı'ndaki bir mekanda kutladığı doğum günü partisi, sesten rahatsız olan sokak sakinlerinin zabıtayı çağırmasıyla yarıda kesildi.

Hatice Aslan'ın, yakın çevresini davet ederek düzenlediği 53. yaş günü partisinde, sokak sakinleri sesten rahatsız olunca tatsızlık yaşadı.

PARTİ YARIDA KESİLDİ

53 yaşına giren Aslan güzelliğiyle gençlere nazire yapar gibiydi. Doğum günü partisine sadece yakın çevresini davet eden Hatice Aslan konuklarıyla bir bir ilgilendi. Parti devam ederken yüksek ses dolayısıyla rahatsız olan sokak sakinleri, çareyi zabıta çağırmakta buldu. Zabıtanın gelmesiyle yarıda kesilen parti, birçok konuğun mekandan erken ayrılmasına sebep oldu.

SOKAKTA OLMAZ

Hatice Aslan'ın kendisinden 19 yaş genç olan sevgilisi oyuncu Kenan Ece'nin de katıldığı gecede, mekan çıkışı kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakarak "Arkadaşlar sokakta röportaj vermiyorum, iyi akşamlar " diyerek gözlerden kayboldu.

EŞOFMANLA GELDİ

En son Kenan Ece'nin bir trafik çevirmesinde ehliyetini kaptırırken görüntülenen çift, bu gece yan yana görüntü vermediler. Ece'nin geceye eşofmanla katılması ise dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Hatice Aslan Kenan Ece Nişantaşı Magazin Haberler

500

Yorumlar (35)

Tacizcileri,kim tahrik ediyor,,:

Kadinlar, sanki sütten cikmis kasik gibi, devamli erkekleri sucluyorlar, , buna yalanin daniskasi denir, , kendileri acik sacik ciplak dolasirlar, , vucudlarinin bol bol reklamini yaparlar, , tacize ugrayincada dünyayi ayaga kaldirirlar, , o kadar namusluysaniz, , maliniz cok kiymetliyse o zaman malinizi saklamak zorundasiniz, , milleti yoldan cikarmayacaksiniz, ,

26
16
yanıtYanıtla
realist:

arkadaşlar ne var bunda ahlaksızlık diyecek benim eşim de mini eteğini giyer isterse parti de yapar. buna ben dahil kimse karışamaz hayat onun hayatı.

7
27
yanıtYanıtla
ÖMER DİNÇER:

Teze artık yaşına göre hareket etmen daha doğru olur .

21
5
yanıtYanıtla
yüksek müzük yok !:

Jandarma burda Ne işi var, AKP''li mollalar gelseler neyse. ya jandarma, bilindiyi gibi çol''de Dağ''da çarpişmalar''da olur.

5
19
yanıtYanıtla
TURİZİMCİ:

kimsenin, kimseyi aşırıu gürültü ve sarhoş naraları ile rahatsız etmeye hakkı yoktur

20
3
yanıtYanıtla
ZAKKUM:

KADIN İSTEDİĞİ GİBİ GİYİNİR AMAAAA ERKEKLİK ORDA BAŞLAR YAN DÖNÜP BAKMIYORSAN SEN O ZAMAN ERKEKSİN ! NEFSİNLE SORUNUN OLMAYACAK KARDEŞ AÇIK KAPALI FARKETMİYOR SAPIKLARA !!AKILLI OLUN LENNNN !!!!:)))

17
4
yanıtYanıtla
denvar:

Kentin göbeğinde jandarmanın ne işi var? jandarma kırsal bölge asayişinden sorumludur.

9
11
yanıtYanıtla
derbeder:

kendisi öz teyzem olur YORUMLARINIZA DİKKAT EDINIZ RICA EDERIM :d

1
19
yanıtYanıtla
muzo:

bu ne ahlaksızlık

12
6
yanıtYanıtla
cemil6:

Cekici ve KADINSI. . . 10 yil önce en son babalar duyar da kadinliginin dorugundaydi. . . kadir! deyip aglamasini özledik. . . memlekette azda olsa var böyle kadinlar. . . yüzde 10 belki cikar. . yüzde 60-70 i kisa boylu ve göbekli. . . gelsin börekler kekler :):)

9
7
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title