Haberler

Hasan: Survivor'daki Tüm Gerçekleri Yazacağım

Güncelleme:

Bu yıl 'Survivor All Star' yarışmasına katılan Hasan, 'Survivor Gerçekleri' isimli bir kitap yazacağını ve adadaki yaşamı tüm çıplaklığıyla anlatacağını söyledi.

Daha önce de kişisel gelişim konusunda bir kitap yazan Hasan, bugünlerde yeni bir kitap hazırlığında. 'Survivor Gerçekleri' isimli yeni kitabında adadaki yaşamı tüm çıplaklığıyla anlatacağını söyleyen Hasan, Survivor hakkında en çok merak edilenleri kitabından önce anlattı. Ünlülere internet üzerinden online olarak soru sorulabilen bir sitede sorulara cevap verdi.

"KATILACAKLARA TAVSİYELERİM VAR"

Hasan'ın "Survivor'a katılacaklara önerilerin neler?" şeklindeki soruya yanıtı son derece imalı oldu. "Yarışırken rakibinizin kafasına basın, kadın yarışmacılara hakaret edin, saygıdan bahsedip terbiyesizlik yapın, rakiplerinize hakaret ederek morallerini bozmaya çalışın." şeklinde eleştirel bir giriş yapan eski yarışmacı, "Tabii ki bunları yapın demeyeceğim. Bunları yapmazsanız sonuç ne olur bilmem ama belki iyi bir insan olabilirsiniz." dedi.

"SURVİVOR'DA KADIN OLMAK MI ERKEK OLMAK MI ZOR?"

"Survivor'da kadın olmak mı, yoksa erkek olmak mı zor?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Kadınlara Survivor'a katılmalarını hiç tavsiye etmiyorum. Kadınlar için ada şartları daha zor. Ancak bazı kadın arkadaşlarımız bize her şeye rağmen başarabildiklerini gösterdi. Onları tebrik ediyorum."

"KURGUSUZ BİR SURVIVOR DÜŞÜNÜLEMEZ"

"Survivor kurgu mu?" sorusunu yanıtlayan Hasan Yalnızoğlu, "Survivor'da yaşananlar gerçek ancak kurgusuz ve montajsız bir Survivor düşünülemez." yanıtını verdi ve bütün bunları çok yakında yazacağı "Survivor Gerçekleri" adlı kitapta anlatacağını belirtti.

"ADADA CİNSEL HAYAT SIFIR"

"Survivor adasında cinsel hayat nasıl?" sorusuna ise şöyle cevap verdi: "Yaklaşık dört buçuk ay boyunca yemek bile yiyemiyoruz. Adadaki cinsel hayat sıfır."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hasan Yalnızoğlu Star Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (23)

tracers:

kalıbına baksan adam sanarsın ! kedi deki yürek bundan büyüktür !

19
32
yanıtYanıtla
asil:

Ah hassn hakkini yediler haftalarca 1inci oldun acun turabiyi nasil birinci yaparim diye dusundu adada oruc tutmak istiyor diye yayin yapti millette.kandi butun igrencligini saygisizligini adada hic bir is yapmadigini kimse icin kilini kipirdatmadigini unuttu yaristi kendi ac karnini doyurmak icin senin gibi iyi insanlar kaybetmeye mahkumdur

25
12
yanıtYanıtla
Mit:

Ne pis bi varlıksın sen yaf su habaerlere su adamı koymayın yaf midem bulanıyor

12
23
yanıtYanıtla
TURABİ:

arkamdan konuşursa dava ederim çare hdp

2
30
yanıtYanıtla
HDPLi:

Hdp nin gercek yüzünü görün bizler bolucuyuz ayik olun

11
20
yanıtYanıtla
TURABİ:

BEN PİNOKYUNUN BABASI DEĞİLİM Kİ HER ODUNU ADAM YAPAYIM

22
4
yanıtYanıtla
antihaso:

samimiyetine hiç inanmadım çok iticisin bi programa katıldın orda da iticiycin ve yazacağın kitapta itici olucak. öhömm, iticisin demişmiydim.

21
3
yanıtYanıtla
MEHMET GELENGİL:

ACUNLA KANKA OLMUŞLAR NE GERÇEĞİ, PARASIZ KALDI, HAKAN KUM GETİRDİ SATIYOR BUDA YALAN SATACAK

10
14
yanıtYanıtla
ERTAN:

BOŞ BOŞ KİTAPLAR YAZMAYIN YAHU, İNSANLARA BİR ŞEYLER KAZANDIRAN BİR ŞEYLER KATAN KİTAPLAR YAZIN.

20
1
yanıtYanıtla
...:

PARAYI SEVEN BİR RİZELİ DAHA. . .

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title