Haberler

Hasan, Survivor'daki Kavgaları Yüzünden Turabi'yi Mahkemeye Verebilir

Güncelleme:

Survivor All Star'da Turabi ile sürekli gerginlik yaşayan Hasan, beklenmedik bir hamle yaptı. Eski yarışmacı, hakaretleri yüzünden Turabi'yi mahkemeye verebileceğini söyledi.

TV8 ekranlarında yayınlandığı dönem boyunca reyting rekorları kıran Survivor All Star bitti ama yaşananlar hâlâ unutulmadı. Bunun örneği olarak da yarışma boyunca sürekli birbiriyle tartışan Hasan ve Turabi arasındaki gerginlik devam ediyor.

HASAN'DAN BEKLENMEDİK HAMLE

Survivor All Star'da yarışan Hasan Yalnızoğlu, "Turabi size o kadar hakaret etmişken, siz nasıl oldu da saygı içerisinde kendinizi ifade ettiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"HEPSİNE VERECEK CEVABIM VARDIR"

"Bana etmiş olduğu hakaretleri tabi ki de duydum. Her lafa verecek bir cevabım vardır ama bir lafa bakarım laf mı diye, bir de adama bakarım adam mı diye? Benim ona her sorduğum soru, saygı çerçevesinde olmuştur. O kişi hakkında kötü diye düşünüyorsam 'kötü' dedim, ama isminin başına ne sıfat ekledim, ne de hakaret ettim. Ama o benle ilgili gerek hareketleriyle gerekse söyledikleriyle ağza alınmayacak, kendinden büyük insana söylenmeyecek şeyleri söyledi.

"BU BİR HAKARET!.."

Hem büyüklere sevgi ve saygıdan bahsediyorsun, 'anne ve babamdan ben saygı ve adamlık öğrendim' diyorsun, ama söylediklerinle yaptıkların uyuşmuyor… Ben yanlış bile yapsam hiçbir şekilde uygun olmayan sözlerde bulunuyorsun. Tabii ki de bu bir hakaret. Hukuken bunun bir karşılığı varsa onu aramak isterim!"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hasan Yalnızoğlu Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi?
500

Yorumlar (72)

FB42:

Kendini beğenmiş ukala striptizci turabi. Hiç sevemedim bu pisliği

42
9
yanıtYanıtla
Layla:

Turabi üzeri ünlenmek istedigi besbeli. . . Bence Hasan git köyünde yasa bundan sonra senden oyuncu olmaz

18
21
yanıtYanıtla
Cancağazım:

Turbo aynen devam baba seni destekliyoruz

14
24
yanıtYanıtla
nitrojen:

O KADAR HAKARET ETTİ YARIŞMACILARA TURABİ, YİNE ŞAMPİYON OLDU, ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL. . .

21
16
yanıtYanıtla
Roller:

o sadece senin düşüncen demekki halk seviyormuş halka hakaret etme

yanıt8
yanıt5
rasimMobil-ANDROID:

yakışmadı hasan şimdi orası bir yarış adasiydı

18
17
yanıtYanıtla
Anlamiyorum..:

Benim anlamadigim sey burda cogu ''halkimiz turabiyie nasil oy verir herkesi kandirdi'' gibi yorumlar yapiyor arkadaslar akp yi 14 senedir iktidar yapan halk haliyle turabinin oyunlarina da gelir bukadar basit. .

20
15
yanıtYanıtla
kemal3:

turabi eğer birinci olmuşsa alevi vatandaşların oylarıyla olmuştur. bu adama oy vermek onun yaptıklarını davranışlarını onaylamak demektir vahim olanda bu

28
7
yanıtYanıtla
ALÌ:

Şu pislik utanmaz adamı hala haber yapanlara ne dersiniz adam 70 milyonun gözünün içine baka baka 70 milyona küfür etti tabiki anlayana bumudur aile terbiyesi bumudur ülke terbiyesi insanın bir kez ar damarı patlamasın ve bu ülke bu pisliği birinci yaptı yazıklar olsun

21
13
yanıtYanıtla
ragıp masurMobil-IOS:

Ülkede hükümet kurulamamış otorite Boşluğu var ekonomi berbat terör hat safha da verilen haber e bak

27
5
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title