Haberler

Hapse Girecek Olan Seren Serengil Yerine Programda Demet Akalın Yorumculuk Yapacak

Güncelleme:

Duymayan Kalmasın adlı programın yorumcusu Seren Serengil için 3 günlük hapis kararı çıkınca programda kimin olacağı merak konusu olmuştu. Serengil'in yerine Demet Akalın olacak.

Seren Serengil'in yorumcu olduğu 'Duymayan Kalmasın' programında Gülben Ergen aleyhine konuşması mahkeme tarafından yasaklanmıştı. Karara uymayan Serengil'e 3 günlük hapis cezası verildi.

DEMET AKALIN YORUM YAPACAK

Seren bugün program sonrası cezaevine girecek. Demet Akalın da yakın arkadışının yerine programda yorum yapacak.

NE OLMUŞTU?

Gülben Ergen, üç ay önce "Duymayan Kalmasın" programında yaptığı yayınlar nedeniyle Seren Serengil'e tedbir kararı aldırdı. Mahkemenin tedbir kararına rağmen Seren Serengil'in programında ve Instagram hesabında aleyhte yayın yapmayı sürdürdüğünü iddia eden Gülben Ergen'in başvurusu üzerine mahkeme Seren Serengil'in 3 gün süreyle zorlama hapsine karar verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Gülben Ergen Demet Akalın Magazin Haberler

500

Yorumlar (33)

kero:

yahu bu gülben ergen denilen kadında hiçmi utanma arlanma yok bu ne utanmaz arlanmaz bi kadın böyle bıktırdın yahu insan elden utanmıyorsa çocuklarından utanır tabi utanma hisi varsa sevimsiz mahluk.

20
2
yanıtYanıtla
berin:

tebrik ediyorum cok dogru tabi ar varsa utanır yoksaaa

yanıt0
yanıt0
the-crow:

ulan adamlar kadınları elle taciz ediyor serbest bırakıyorlar bu ne biçim adalet

21
0
yanıtYanıtla
Buket:

Gülben kına yakar artık ama ne yazık ki seni aklamaz ergen hanim. Bu haklı olduğun anlamına gelmez. Evet seren seni konuştuğu için suçlu ama kuyruk acısı var napsın hepsinin kıyısından köşesinden geçmişin. Keşke sende bu piyasadan silinip gitsen millet sana çok prim verdi.

16
4
yanıtYanıtla
Türkiyem:

Gülbenide tıksınlar içeri.

15
3
yanıtYanıtla
MAL MÜDÜRÜ:

SENİDE TIHSINLAR TIHAÇ KAFALI SENİ

yanıt0
yanıt8
Türkiyem:

Gülben ergenede yuva yıkma cezası verilsin Öbür boyu hapis

13
2
yanıtYanıtla
????:

3 gün az yıl olmalıydı bence

9
6
yanıtYanıtla
Oz:

Her turlu ahlaksizligi yapsin gulben cezasini seren ceksin......oh ne guzel hic sevmiyoruz seni yapmacik gulben

9
3
yanıtYanıtla
ÖMER:

Ben bu kararda Gülben''i suçlamıyorum. Çünkü Seren yargının kendisi hakkında verdiği karara uymaması sebebiyle 3 gün hapis yatacak. (Bence zorlama kararın hapis değilde, kamu da zorlama bir görev olması daha makbul olurdu gibi. )

yanıt3
yanıt1
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title