Haberler

Hapisten Çıkıp Canlı Yayına Gelen Seren, Yaptığı Hareketlerle İzleyiciye "Pes" Dedirtti

Güncelleme:

Cezaevinden tahliye olur olmaz Duymayan Kalmasın programının canlı yayınına yetişen Seren Serengil, yaptığı hareketlerle izleyiciye "pes" dedirtti.

Gülben Ergen hakkında konuşmama kararına uymayıp 3 gün hapis cezası alan Seren Serengil, cezaevinden çıktı. Seren hemen canlı yayına çıkıp açıklamalar yaptı.

ÖNCE STÜDYOYU TERK ETTİ

Cezaevinden çıkar çıkmaz Star TV'de Duymayan Kalmasın programının canlı yayına katılan Seren Serengil, bir anda kalkıp stüdyoyu terk etti.

SONRA GERİ DÖNDÜ

Cengiz Semercioğlu ve konuk gelen Nilgün Belgün şoke oldu. Seren bir dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi programa geri döndü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Gülben Ergen Magazin Haberler

500

Yorumlar (31)

Baba Vanga:

Efendim Babasının şöhretini yiyip bitirmiş sonra evlendiği adamların dayaklarıyla gündeme gelmiş göz önünde yaşadığı aşk ve annesi ile kavgalarıytla hic bir sanatsal faliyeti olmadan gündemde yer işgal eden bu kadın şimdide 3 günlük cezaeviyle gündeme geldi 3 sene götürür bu haberler Allah Türk milletine Acısın yarabbim Sahte doktorlar Sahte Öğretmenler sahte hocalar Sahte Sanatcılar

74
1
yanıtYanıtla
kaktüs:

sanki yıllarca hapiste yatıp, sevdiği adama hapisten güvercin uçurmuş. 3 gün nedir yaa, insanın ağzını bırakıp başka tarafından gülesi geliyor

54
0
yanıtYanıtla
NALAN:

Bu kadın artık iyice dengesiz hareketler yapıyor. Bir doktorun görüşünü almalı.

50
2
yanıtYanıtla
????:

Bu kadının haberlerinin ne zaman sonu gelecek yeter yaaaa

46
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yine şov peşinde

44
0
yanıtYanıtla
Baba Vanga:

ehitler var Sereni konuşuyor tv de onun 3 günlük şovundan bıktık şehit cenazesi olunca tv lerde bu şen şakrak tavırları görmek istemiyorum

41
1
yanıtYanıtla
şinasi:

bence hapise girmek için para verdi reyting için, teşekkür etmeli Gülben e de, tam sopalık tip. . .

36
1
yanıtYanıtla
niyazi altin:

yazmiyacktimda, dedimki yazmasan olmaz buader insanin ici yanarken, cihmis biri bunu gunbür gunbür haber yapmis, Allahinizi seversenigz baska isiniz yohmu, la yiter yiter gayri bunlarin idigi güdügü hergün haber olmus.

36
0
yanıtYanıtla
Shelly:

Bende annemden babamdan 4 hafta ayrı kalmıştım yani 3gün abartacak birşey değil sanki aylarca yıllarca yattın kac gün oldu çıkalı hala hapishane günlerin geziyor magazinde

29
0
yanıtYanıtla
Emre Yetişkin:

Buna siyahi abilerimiz yardımcı olsun belki dengesiz hareketleri düzelir

27
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title