Haberler

Hande Yener, Sevgilisiyle Barıştı

Güncelleme:

Ciddi ilişkilerinde şiddetli kavga yaşayan Hande Yener ve Ozan Öğüt çifti üçüncü kez barıştı. Öğüt eski sevgilisini arayarak özür diledi.

Evlenecekleri konuşulurken mayıs ayında yollarını ayıran Hande Yener ve Ozan Öğüt arasındaki buzlar eridi. Yener, telefonda özür dileyen eski sevgilisini affetti.

ÖZÜR TELEFONU GELDİ

Bir dargın bir barışık ilişkilerine devam eden Hande Yener - Ozan Öğüt çifti yeniden bir araya geldi. Şarkıcı, geçtiğimiz mayıs ayında şiddetli bir kavga sonrasında sevgilisiyle birlikte yaşadıkları evi terk etmişti. Yener'in o günden sonra yollarını ayırdığı eski sevgilisinden gecikmeli özür telefonu geldi.

BİRBİRLERİNİ TEKRAR TAKİP ETMEYE BAŞLADILAR

Çeşme'de tatil yapan Öğüt, Bodrum'da plaj işleten Yener'i pazar günü arayarak özür diledi. İkili, sosyal medya hesaplarından birbirlerini yeniden takip etmeye başladı. Şarkıcı, beş gün önce sevgilisinin düzenlediği bir organizasyonun duyurusunu Instagram hesabından paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Yener Ozan Öğüt Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

Hubyar:

Tatilde yalnız kalmamak için birini bulamadıysa telefonda eski sevgililerden o denk gelmiştir

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title