Haberler

Oyuncu Hande Ataizi, tatilde sevgilisiyle tartıştı

Güncelleme:

Şimdilerde Bodrum'da tatil yapan Hande Ataizi ve sevgilisi Dinç Aydoğdu, otelden plaja giderken kısa süreli bir gerginlik yaşadı. Ataizi, acele ettiği için sinirlendiği sevgilisine kızarak yanından uzaklaştı.

Sunucu ve oyuncu Hande Ataizi, oğlu Leon ve sevgilisi Dinç Aydoğdu ile Bodrum'daki tatillerine devam ediyor. Önceki gün Türbükü'nde denize girmek isteyen ikili bir tartışma yaşadı.

SEVGİLİSİNE SİNİRLENDİ

Habertürk'te yer alan habere göre: Uzun süredir Bodrum'ta tatil yapan Hande Ataizi ile Dinç Aydoğdu, tartışırken görüntülendi. Ayak üstü gergin anlar yaşayan çiftten Hande Ataizi, Aydoğdu'na, "Bu acele nedir? Koştur koştur gidiyorsun?" diyerek sevgilisinin yanından ayrıldı.

TATSIZLIĞI UZATMADILAR

Daha sonra aralarında geçen olayı tatlıya bağlayan çift, gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkardı. Ataizi, deniz sonrası dostlarıyla sohbet ederken, küçük Leon da otel misafirleriyle şakalaştı.

Hande Ataizi, tatilde sevgilisiyle tartıştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Ataizi Bodrum Leon Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (20)

ORHAN:

Şimdi bu habermi?

18
1
yanıtYanıtla
Malak adam:

Yaşlandı tabi çocuk genç hızlı yürüyor Hande yetişemiyor bekle beni diyor..gece tatbikat yaptılarsa Handenin bacaklarda derman kalmamıştır.

4
14
yanıtYanıtla
Mert:

Gece uyumuştur tatbikat yaşı geçti Hande den.

yanıt0
yanıt3
Uyt:

Sevda demireli çağırsın, iki tokat yesin kendine gelir.

16
0
yanıtYanıtla
Beyler...:

Bu haber mi ??

11
1
yanıtYanıtla
Hehehhehehhehej:

Kesin menapoza girdi, ee vakti gelmişti zaten.

4
7
yanıtYanıtla
İLOMİLO:

OHA YA ARALARINDA 20 YAŞ VAR COCUK TAŞ GİBİ

5
6
yanıtYanıtla
ali:

Sıradan bir olay. Her ilişkide böyle kavgalar olur.

11
0
yanıtYanıtla
öff:

cehennemde yanacaksın inşallah hande utanç duyuyoruz senden. .

3
7
yanıtYanıtla
svil:

ünlü derken ?

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title