Haberler

Haluk Levent'i hedef alan Deniz Akkaya hakkında soruşturma açıldı

Güncelleme:

Deniz Akkaya hakkında AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent'e yönelik iddiları nedeniyle 5 ayrı suçtan soruşturma açıldı. Soruşturma davaya dönüşürse Akkaya, tahkir ve aşağılama, yanıltıcı bilgiyi alenen yayma, tehdit, hakaret ve iftira suçlarından 13 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

Deniz Akkaya, AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent'in ABD'de kara para aklamaktan yargılanan Sezgin Baran Korkmaz'la bir fotoğrafını paylaşarak çeşitli iddialarda bulunmuştu. Akkaya, Levent'i dolandırıcı olmakla suçlamıştı.

SORUŞTURMA AÇILDI

Akkaya'nın suçlamalarına karşı çıkan ve iddiaların ispatlanmasını isteyen Levent, suç duyurusunda bulunmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Deniz Akkaya hakkında Kamu Kurum ve Kuruluşlarını tahkir ve aşağılama, yanıltıcı bilgiyi alenen yayma, tehdit, hakaret ve iftira suçlarından soruşturma açtı.

DAVA AÇILIRSA 13 YILA KADAR HAPSİ İSTENECEK

Savcılık, bu soruşturma kapsamında Deniz Akkaya'nın ifadesinin alınması için kolluk kuvvetlerine müzekkere yazdı. Savcılık dava açarsa Deniz Akkaya, 5 ayrı suçtan toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

Mesut Şahin
Haberler.com - Magazin

Deniz Akkaya Haluk Levent Ahbap Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

corci:

deniz akkaya umarım hakkettiğini alırsın da bir kendine gelirsin.

63
8
yanıtYanıtla
ÖZGÜR VATAN:

İhtiyarlar gündemden düştükçe sağa sola saldırıyorlar.

62
5
yanıtYanıtla
Hayri :

Bir şekilde gündeme geleyim oradan bir yol açılır kafası bu önceden de birilerine saldırmıştı yahu senin ne ağırlığın var senin kelamın ın ne değeri var 3 gun yazılıyosun sosyal medya çöplüğünde hoop konu kapanıyor

32
15
yanıtYanıtla
Emre Evren:

Boş tenekeden çok ses çıkar bırak iyi insanlarla uğraşmayı da işini yapsınlar engel olma ve artık konuşma Haluk gibi bir adama laf atıyorsun acınacak durumdasın

21
8
yanıtYanıtla
KARAYEL:

benim hemseri hak etti, dilini fazla uzatmiyacakdi. Adam elinden kelen her seyi yardim icin yapti takdir et ve agzini kapa ama agzi torbaya benzesede büzmek imkansiz.

15
11
yanıtYanıtla
Erdal:

Haluk Levent diye yazılır ADAM diye okunur. Parti kursa cumhur başkanı olur. Bütün kesimlerden oy alır... Yalakalık yapacam diye maval okumayın...

17
8
yanıtYanıtla
osman deniz:

Deniz Akkaya şarkıcı mı ? vallahi bilmiyorum. Haluk Levent iyi bilinen bir insan.

18
4
yanıtYanıtla
Sunay GÜRSOY:

Kendini halkına adamış bir Haluk Levent'e kim sataşırsa o sataşan zat-ı şahaneden şüphe ederiz.

9
2
yanıtYanıtla
Sunay GÜRSOY:

Haluk Levent gibi 2021 Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıf İnsan Ödülü ve 2021 Üsküdar Üniversitesi 6. Yüksek İnsani Değerler Ödülü almış her kesimin sevdiği bir sanatçıya yapılan saygısızlık hiçbir değer yargısıyla bağdaşmaz.

9
1
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

tıkın içeri gülşen gıbı sesını kessın ,bırseye yaramayan,yararsızlar.

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title