Haberler

Halil Sezai, Sevgilisiyle Jet Hızıyla Evlendi 15 Gün Sonra Boşandı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcının, kız arkadaşı Zehra Kaya ile geçen ay gizlice evlendiği ancak anlaşamayan çiftin 15 gün sonra boşandığı ortaya çıktı.

İsyan şarkısıyla yıldızı parlayan Halil Sezai, hem evlilik hem de boşanma haberleriyle şoke etti. Bir süredir ilişki yaşayan Halil Sezai ile bir enerji şirketinde yönetici asistanı olan Zehra Kaya, geçen ay Bodrum tatilinde evlenme kararı aldı. Nikâh, 23 Ağustos'ta Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde kıyıldı. Çiftin aile ve yakın arkadaşlarının katıldığı törende, nikâh şahitliklerini oyuncu Gürkan Uygun ile eşi Şebnem Uygun yaptı.

MUTLULUK 15 GÜN SÜRDÜ

Sezai ve Kaya, balayına şahitleriyle birlikte çıktı. Balayı adresi de yine Bodrum oldu. Ancak Sezai ile Kaya'nın mutluluğu çok kısa sürdü. Çift, nikahın ardından anlaşmazlıklar baş gösterince aynı hızla ayrılmaya karar verdi. Sezai'nin yapımcısı Ahmet Çelenk, evliliğin sadece 15 gün sürdüğünü, tarafların anlaşmalı olarak tek celsede boşandığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gürkan Uygun Halil Sezai Bodrum Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

Adınızı Yazın:

YUHH BE BEN SENELERDİR UĞRAŞIYORUM BİR TÜRLÜ AYRILAMADIM MİLLET 15 GÜN DE EVLEN BOŞAN. . YAHU ŞU KOLAYLIK NEDEN BİZE YOK!!!

15
4
yanıtYanıtla
tarafsız:

karşılıklı anlaşma varsa tek celsede boşanıyorsun. . . :)

yanıt5
yanıt0
....:

(((( katılıyorum. adaletsizlik

yanıt0
yanıt0
Mülayim EZİLMİŞ.:

Bu bitli kendine karı bulmuş ta bunuyor. Allahına şükret otur aşşaya, kardeşim.

6
1
yanıtYanıtla
th:

ee binlerce türkiyenin gelecegi olan hayranlari sonra atatürk ün ülkeyi emanettigi fanlar ne olacak ne cok üzülmüşlerdir vah vah vah

6
1
yanıtYanıtla
Canısı:

Bravvo toplumun akları. . .

7
0
yanıtYanıtla
yurtaş:

böyle olur ünlülerin evlilikleri önce iki bacağını arası aşk yaşarlar platonik aşk ondan sonra sudan sebebten boşanırlar dakikalar sonra hemencik başkalarını bulurlar neden çünkü para var şöhret var gelecek kaygısı yoktur onun içi asalak gibi yaşarlar

5
0
yanıtYanıtla
İsimsizMobil-ANDROID:

Biz artık bu haberlere şaşırmıyoruz bi ünlüyü gösterip 30 seneyi devirdiler diye haber yapsanz daha çok ilgi çeker.

5
0
yanıtYanıtla
anti figoMobil-ANDROID:

sanki çakmadı

2
1
yanıtYanıtla
NUR:

İSYAAANNNNNNN! GERİYE KALAN BİR AVUÇ YALAN YALAN YALANNN.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title