Haberler

    Şeyma Subaşı'na hakaret eden Hüseyin Sözlü'ye 5 ay hapis cezası

    Güncelleme:

    Şeyma Subaşı'na hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Sözlü, 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

    Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Sözlü, iki yıl önce Şeyma Subaşı hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.. Yerel seçimlerde yeniden başkanlık için yarışan ve seçimi %42,83 oy ile ikinci sırada tamamlayan Sözlü, "Bilcümle taklacılar, Acun'dan boşanmış Şeyma gibi anında başka kucaklara atlayıp, üzerine bir de dava adamlığı adına habire vecizeler paylaşmazlar mı! Ahlak üzerine ahkam kesmezler mi!" ifadelerini kullanmıştı.

    Şeyma Subaşı'na hakaret eden Hüseyin Sözlü'ye 5 ay hapis cezası

    5 AY HAPSİNE KARAR VERİLDİ

    Bu sözlerin ardından Şeyma Subaşı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına avukatı Emek Emre aracılığıyla hakaret suçundan kamu davası açmıştı. Dava kapsamında yapılan soruşturma neticelendi. Eski Başkan Hüseyin Sözlü hakkında Asliye Ceza Mahkemesi, Şeyma Subaşı'na karşı hakaret suçunu işlediğine karar verip 5 ay hapis cezasına hükmetti.

    Şeyma Subaşı'na hakaret eden Hüseyin Sözlü'ye 5 ay hapis cezası

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Hüseyin Sözlü Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
    500

    Yorumlar (20)

    asdas:

    bu kızı tc vatandalşıgından çıkarsınlar tam bir rezillik

    36
    11
    yanıtYanıtla
    Terbiyesiz:

    Tanimqm bilmem seni adam ama ne terbisyesiz bir yorum etmissin.sana mi kaldi birseye ornek verirken boyle terbiyesiz konusmak.bence daha cok yat

    16
    23
    yanıtYanıtla
    tıttıkı sıtkı:

    Terbiyesiz sen Şeyma olmayasın ? yada kardeşi akrabasımısın yoksa ?

    yanıt2
    yanıt0
    Adalete bak çay demle:

    Adam yanlış bişey mi demiş ülkede farklı düşünen var mıdır? Bence saçma olmuş normalde sadece para cezası verirler. Demekki davacı ülke için çok önemli biriymişki 5 ay içeride yatacak.

    26
    10
    yanıtYanıtla
    Yorum yazan herkes:

    Bu adam bu paylaşımla 5 ay ceza aldıysa kutsal Şeyma ya yorum yazan herkes müebbet alabilir. Topluma kötü örnek olan davranışları ve paylaşımları nedeniyle neden kısıtlama almıyor kutsal Şeyma hanım.

    25
    2
    yanıtYanıtla
    ahahaha:

    kutsal şeymaya çok güldüm yaaa

    yanıt3
    yanıt0
    Haydaa:

    Şeyma bu ülke için başbelası.

    17
    4
    yanıtYanıtla
    Hasan:

    Tamam bu tweetle edepsizlik edilmiş, her doğru her yerde söylenmez. Ama şeymanın bu davayı nasıl kazandığı hakkında yorum yapmak istemiyorum. Zira işin ucunda 5 ay hapis var...

    17
    2
    yanıtYanıtla
    görmedi duymadı bilmiyor:

    5 ay yatmak istemiyorsanız aman Şeyma aleyhine sakın yorum yapmayın ben kendi payıma hergün ama hergün burada çıkan Şeyma haberlerine kesinlikle hiç bakmam ilgilenmem es geçerim yeminle fakat başlıkta Hüseyin Sözlü''nün Şeyma''ya hakaretten 5 ay hapis cezası diye yazınca bu yüzden baktım haberi okumuş bulundum yine Şeyma haberlerine bakmamaya ilgilenmemeye devammmmm

    yanıt0
    yanıt0
    mR. ADAM:

    Şaka gibi ülke ahahaha

    13
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title