Haberler

Hakan Ural, gündüz kuşağındaki programları eleştiren Defne Samyeli'ye demediğini bırakmadı

Güncelleme:

Hakan Ural, konuk olduğu programda gündüz kuşağı hakkında "İzleyemeye tahammülüm yok" diyen Defne Samyeli'nin oyunculuğunu ve şarkıcılığını sert bir dille eleştirdi.

Defne Samyeli, Okan Bayülgen'in sunduğu programda dizi, film ve gündüz kuşağındaki programlar hakkında "Teklif geldi, izlemeye dayanamadığım için yapabilmem mümkün değil" dedi. Bu sözler hafta içi her gün canlı yayınlanan Neler Oluyor Hayatta isimli programda Nur Tuğba Namlı ile program sunan Hakan Ural'ı kızdırdı. Ural, Samyeli'nin Okan Bayülgen'in programında gündem olmaktan rahatsız olmasını belirtmesi üzerine "Sanat camiasında oluyorsa, magazinin bir parçasıdır zaten. Hayata bakışı yanlış" yorumunda bulundu.

"KÖTÜ BİR YORUMCU"

Defne Samyeli'nin açıklamalarına yönelik ise şanslı biri olduğunu söyleyerek "Becerisi olmadığı meslek dallarında sürekli olarak üretim kaydeden biri" dedi. Konservatuvardan mezun olanların iş sıkıntısı yaşadığını ifade eden Hakan Ural, Defne Samyeli'nin iyi bir şarkıcı olmadığını düşündüğünü "kötü bir yorumcu" sözleriyle ifade etti. Samyeli'nin oyunculuk performansının ise amatör olduğunu vurguladı.

"Çok kötü bir oyuncuyum para kazanıyorum, çok kötü bir şarkıcıyım para kazanıyorum" diyen Ural, "Bu örnekler dünyada yok bizde var" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Defne Samyeli Okan Bayülgen Hakan Ural Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (30)

Dadaş Buroş:

Defne hanım iyidir yıllarca haber spikerliği yaptı gönlümdedir saygılar

15
20
yanıtYanıtla
BOŞLUK:

Defneyi bilen biliyor. Kendisi daldan dala zıplayıp durdu.

yanıt14
yanıt5
SAKARYALI:

HADİ ORDAN SEN KIMSİNKİ, BABANIN ADINI KULLANIP BİR YERLERE GELDİN. SİBEL CAN SATIYORDU SENDE YİYİYORDUN. YALANMI.

21
10
yanıtYanıtla
H.K:

ADAM HAKLI

21
7
yanıtYanıtla
ADAM HAKLI:

Defne zaten berbat biri

14
7
yanıtYanıtla
erkan:

senin ne yeteneğin var Allah aşkına. kazan kazana kara demiş tavanın da gülmekten karnı ağrımış

11
7
yanıtYanıtla
Yahya:

Defne Samyeli çok güzel bir kadın.

6
8
yanıtYanıtla
dış mihrak:

hakan ural babanın torpili olmasa sen de işssiz geziyordun, sanki kendin çok matah bişeymişsin gibi:)

9
5
yanıtYanıtla
Fgh:

Sabah programını arada geçiyorum yanındaki kadın tam bir kukla sen de kelimeleri uzatarak entel kabadayı arası bir stil yapmaya çalışıyorsun. Ama Nur Tuğba gerçekten bom boş konu mankeni sanki

6
7
yanıtYanıtla
harun:

aksam evime ekmegimi getirdim cocuklarimin karni doydu Allaha sükür Haber neydi?

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title