Haberler

Hadise-Serhat Akın Tartışmasına Hatice de Dahil Oldu: 5 TL Vereyim de Sus

Güncelleme:

Hadise'nin Serhat Akın'a 1 TL'lik dava açtığını öğrenen şarkıcı Hatice, "1 lira için mi çıkardın, ben sana 5 lira vereyim de sus" dedi.

Hadise ve Serhat Akın arasındaki polemiğe ünlü isimlerde dahil olmaya başladı. Instagram'da Hadise'nin kadınlara örnek olsun diyerek eski futbolcuya 1 TL'lik dava açtığı yönündeki haberlerini okuyan Hatice, konuya tepkisiz kalamadı.

"1 LİRA İÇİN Mİ?"

Hatice haber karşısında şunları söyledi: "Bu bana eski Türk filminden bir repliği hatırlattı. Rahmetli Kemal Sunal'ın 'Garip' adlı filminden minik bir kız şöyle söylüyordu; 'mahkemede bu kadar yargarayı 1 lira için mi çıkardın, ben 5 lira vereyim de sus.' O hesap..."

Hadise-Serhat Akın Tartışmasına Hatice de Dahil Oldu: '5 TL Vereyim de Sus'

"HAKSIZ MIYIM?"

"Çirkindi, sonradan açıldı" diyerek Hadise'yi kızdıran Serhat Akın, yıllar önce ünlü şarkıcı ile çektirdiği fotoğrafı paylaşarak "Haksız mıyım?" diye sordu.

Hadise-Serhat Akın Tartışmasına Hatice de Dahil Oldu: '5 TL Vereyim de Sus'

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serhat Akın Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (40)

Misafir:

Yargıtayı böyle saçma sapan işler için meşgul edenlerden nefret ediyorum.Birinin yaptiği saygisizlik öbürünün yaptığı şımarıklık

43
5
yanıtYanıtla
Özlem:

Olay para meselesi degil hadise haklı hiç bir kadına arap atı gibi açıldın kelimesi kullanılmaz haa çirkinlik meselesine gelince kendi tipine baksın önce

23
5
yanıtYanıtla
öseps:

serhat 1 tl lik adam olduğu için öyle yapmıştır hatice de yazık onların sırtından prim peşinde bir şarkıyla meşhur olursan sonra böyle milletin kavgasıyla ayakta tutunmaya çalışırsın işte

21
3
yanıtYanıtla
ECE:

bunlarda mahkemeye gitmek için an kolluyor ee öylesin sen gerçeği bilmiyormusun kiiiii hala çirkinsin ama işte saç baş makyaj kılık kıyafet oranı buranı açıp göstermekle gündemde çekici olarak kalıyorsun

18
1
yanıtYanıtla
APLAAAM YANLIŞ ANLAMIŞ:

Hatice Ablam olayı çok yanlış anlamış. OLAY PARA DEĞİL APLAAA

16
3
yanıtYanıtla
murat:

gundeme gelmek için alakan olmayan seylere dahil ol kimse yemez bunu.

15
2
yanıtYanıtla
Dd:

Serhat da dünya yakışıklısı zaten.

11
6
yanıtYanıtla
Mizgin mehdi:

O Serhat kendini ne zanediyor saygısız bir kadınla nasıl konuşacağını bilmiyor cahil??

12
3
yanıtYanıtla
Ayşe:

Bizim bu Türk erkeklerinde ki özgüven nedir ya Hadise ye çirkin du diyo kendisi neymiş acaba ?? çok mu yakışıklı

10
5
yanıtYanıtla
Türk:

Birinin gerçekten çirkin birine çirkin demesi için illa çirkin olmaması gerekmez. Sizde bunu anlamıyorsunuz

yanıt0
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title