Haberler

Hadise, Annesinin İntihar Haberlerini Doğrulayan Nur Yerlitaş'a Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Hadise, annesinin intihar ettiğini canlı yayında duyuran Nur Yerlitaş'a "Beni özel hayatımı anlatmak sizin haddinize mi? Size bu hakkı kim veriyor?" diyerek ateş püskürdü.

Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüs ettiği iddia edilmişti. Hadise, basın danışmanı aracılığıyla "İntihar yok, gıda zehirlenmesi" diyerek bu iddiayı yalanlamıştı. Ancak dün acı gerçek ortaya çıktı. Hadise, annesinin intihara teşebbüs ettiği gece doktor tavsiyesi için aranılan modacı Nur Yerlitaş'a canlı yayında yayında söylediklerinden dolayı ateş püskürdü.

"SİZİN HADDİNİZE Mİ?"

Şarkıcı Hadise, annesinin intihar haberlerini canlı yayında konuşan Nur Yerlitaş'a, "Ben bu kişinin doktor konusunda yardımcı olduğunu sonra öğrendim ve aradım, teşekkür ettim... O mesajı attığınız için, üstüne benim özelimi tüm Türkiye ile paylaştığınız için; özür dilemesi gereken sizsiniz. Benim ve ailemin özel durumunu bir programa bağlanıp anlatmak sizin haddinize mi? Size özel hayatımı konuşma hakkını kim veriyor!" diyerek adeta ateş püskürdü.

Hadise Annesinin İntihar Haberlerini Doğrulayan Nur Yerlitaş'a Ateş Püskürdü

"ZEHİRLENME DEĞİL İNTİHAR ETMİŞ"

Dün yayınlanan bir magazin programına bağlanan modacı Nur Yerlitaş, Hadise'nin annesi intihar etmiş. Hastanenin bahçesinde ablası Hülya Açıkgöz'ü gördüm uzaktan. Bir teşekkür bekledim, teşekkür bile etmedi. Üzüldüm. Hadise aradı, teşekkür etti, ablasının yaptıkları için özür diledi, rica ederim, olur mu dedim, Hadise özür diledi, özür dileyecek bir şey yok dedim, estağfurullah dedim" diyerek intihar haberlerini doğrulamıştı.

Hadise Annesinin İntihar Haberlerini Doğrulayan Nur Yerlitaş'a Ateş Püskürdü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nur Yerlitaş Magazin Haberler

500

Yorumlar (35)

ÜMRANİYELİ...:

Nur Yerlitaş kameralara oynama sen çoktan bittin. .

24
0
yanıtYanıtla
muhalefet:

hadise sonuna kadar haklı ne olmuş yani bir doktor ayarlamışsa utanmaz bir iyilik yapmış diye millet teşekkür etmeliymiş bu söz konusu yapılacak bir şey değil prim yapmaya çalışıyor

18
2
yanıtYanıtla
40:

ne kadar utanmaz arsizmis arkadas....vampirella...sen sehitlere soyledigin o sozlerden sonra bu ulkede yagmurlu havada susuz kalirsin

19
0
yanıtYanıtla
gülden:

Yaşanılan üzücü bir olay. ve o kadın iyileşince bu haberlere maruz kalacak. hadisenin saklaması kadar normal birşey yok. Nur hanfendinin yaptığı her zamanki yaptıkları gibi terbiyesizlik. yaptın bir iyilik zorla teşekkr mü bekliyosun. teşekkür edip etmeyenin nezaketidir o. ya senin yaptıgın. . . .

17
0
yanıtYanıtla
nura:

nur nusun nursuz musun nesin sesini kes de insan sansınlar. Hala salak salak konuşuyor. Başkasının özelini anlatmak kadar ayıp şey olur mu . Önce kendi özellerini anlat

12
2
yanıtYanıtla
Nur:

O ses Türkiye de juri iken anne şöyle anne böyle deyip deyip duruyorsun insanları nasıl kandıracağınızı çok iyi biliyorsunuz ama sorun şu ki varsın biz kandırılalım ..sizde gerçek anlamda artık annenizin kıymetini bilin bu gün varlar yarın yoklar ben annemin sesini duymadan tek gün geçiremiyorum nasıl insanlar var allahım

12
0
yanıtYanıtla
HASAN ÇELİK:

BOŞ BELEŞ BİR KADIN HADİSE DÖNEMİ BİTTİ, YENİ GÜZEL ÇITIR SANATÇILAR ÇIKTI ARTIK. . KİM NE YAPACAK HADİSEYİ. . .

3
9
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ŞEHİTLERİMİZE SAYGISI OLMAYANA BİZİM DE SAYGIMIZ YOK.

11
1
yanıtYanıtla
çaçalık nedir!:

yüce Türk ordusunun şehit erleri için ''aman üfff bıktımmmm'' diyen bu ahlaksız nur hanım moda programına geri dönsün ve nihat doğan gibi bir çok zengin adamları istekleri üzerine orada yarışan kızlarla tanıştırmaya devam etsin. onun asıl mesleği bu belki de. .

11
0
yanıtYanıtla
n.:

kabalaşmayın, her ne olursa olsun, o moda dünyasının duayenidir. edebini takın

yanıt3
yanıt15
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title