Haberler

Haber spikeri Mehtap Özkan'la evlenen Gürsel Tekin'ten Çırağan Sarayı eleştirilerine yanıt

Güncelleme:

Kendisinden 25 yaş küçük haber spikeri Mehtap Özkan'la dünyaevine giren CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, törenin Çırağan Sarayı'nda yapılması nedeniyle yapılan eleştirilere ve servet suçlamalarına yanıt verdi. Düğün yapılmadığını, aile arasında sade bir nikah düzenlendiğini ifade eden Tekin, "Servet düşmanı değilim ama servetim yok. Kirli medya, benimle ilgili servet sorgulaması yapacaksa çok kolay. Girsinler sicilime, her şeyi görebilirler" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, dün akşam Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir törenle 32 yaşındaki haber spikeri Mehtap Özkan'la evlendi. Çiftin arasında 25 yaş fark olması sosyal medyada gündem olurken, törenin Çırağan Sarayı'nda yapılması da bir o kadar eleştirildi.

"DÜĞÜN YAPMADIK, AİLE ÜYELERİYLE SADE BİR NİKAH YAPTIK"

Tepkilere yanıt bizzat Gürsel Tekin'den geldi. Düğünün sarayda yapılması nedeniyle eleştirilerde bulunan sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç'a cevap veren Tekin, "Düğün yapmadık, sade bir nikah yaptık. 8 kişilik aile bireyleri ve biz ikimiz" diyerek yanıt verdi. Sonuç, kendisine gelen bu mesajları hesabından paylaştı.

Haber spikeri Mehtap Özkan'la evlenen Gürsel Tekin'ten hakkındaki eleştirilere sert tepki

Haber spikeri Mehtap Özkan'la evlenen Gürsel Tekin'ten hakkındaki eleştirilere sert tepki

SERVET ELEŞTİRİLERİNE SERT YANIT

Servetiyle ilgili eleştirilere ise sert tepki gösteren Tekin, "Servet düşmanı değilim ama servetim yok. Kirli medya, benimle ilgili servet sorgulaması yapacaksa çok kolay. Girsinler sicilime, her şeyi görebilirler." dedi.

Haber spikeri Mehtap Özkan'la evlenen Gürsel Tekin'ten hakkındaki eleştirilere sert tepki

Haberler.com / Emre İliksiz - Magazin

Gürsel Tekin Haberler

500

Yorumlar (7)

Abdullah Atik:

İnanılmaz doğrusu büyük bir yıkıntı yaşadım CHP ye oy vermekten vazgeçtim

38
15
yanıtYanıtla
Bekir Bedirhan:

Bundan 5 6 yıl önce tam hatırlamıyorum,250 tane evinizin,7 tane benziligimizin olduğunu söylemiştiniz.saray işi de olmamış

22
5
yanıtYanıtla
ismail bey :

10 kişi gürsel tekinin evine sığardı. Sarayda geniş geniş halaymı çekmişler.. Adamda akıllıymış, her evlendiğime nafaka vermeyim diye malları başkasına yapıyor demekki..Burda durmaz bu. 13 e kadar yolu var..

18
6
yanıtYanıtla
Hüseyin Civelek:

Ak Partili evlenseydi ortalığı karıştırırdınız.26 yaş fark okkalıymış.Bende kızı olacak kişiyle evlendi diyorum.Bu da entellektüel gerici kafası.Chp artık cehalet trolü maalesef.

17
4
yanıtYanıtla
Mahmut Erkek:

Sayin cumhurbaşkanimiza ve eşine büyük gecmiş olsun

15
5
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Çırağan sarayı birçok kişinin hayallerini süsler ikisi de ünlü neden orada yapmasınlar ki Kardeşler düğün salonunda mı evleneceklerdi yani?

5
9
yanıtYanıtla
Süleyman Savran:

Bir CHP li üzerimde mal mülk yok diyemez cumhuriyet tarihinde yok böyle bişey. Biz biliyoruz kimin ne olduğunu merak etmeyin. AKP li birisi 26 Yaş biriyle evlense dünyayı ayağa kaldırırsınız. Bıktık sizden 90 yıldır.

6
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title