Haberler

Başı Ezilerek Öldürülen Yönetmen Mustafa Kemal Uzun, Hababam Sınıfı'nda Oynamıştı

Güncelleme:

Şile'deki evinde başı ezilerek öldürülen ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, İlyas Salman'ın da rol aldığı Hababam Sınıfı Güle Güle filminde Gariban Sefa karakterine hayat vermişti.

Bir döneme damga vuran Hababam Sınıfı Güle Güle filminde Gariban Sefa karakterine hayat veren ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, Şile'deki evinde başına beyzbol sopası vurularak ve bıçaklanarak öldürüldü.

FİGÜRAN TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Olay bu gece saatlerinde yaşandı. Ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun (58), evinde başına beyzbol sopası vurularak ve kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Uzun'u, yönetmenliğini yaptığı bir dizide figüran olarak rol alan Osman A. (19)'nın öldürdüğü belirlendi. Osman A., Beylikdüzü'nde polis merkezine giderek teslim oldu. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.


TÜRKİYE ONU 'GARİBAN SEFA' OLARAK TANIDI

Türkiye, Mustafa Kemal Uzun'u bir döneme damga vuran Hababam Sınıfı Güle Güle filminde canlandırdığı Gariban Sefa karakteri ile tanıdı. İlyas Salman'la birlikte bu filmde rol alan Uzun, oyunculuk performansı ile diğer isimlerden sıyrılmış ve Hababam'ın unutulmaz karakterleri arasına girmişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

İlyas Salman Kemal Uzun Türkiye Şile Magazin Haberler

500

Yorumlar (27)

Zombi:

İdam gelmeli, bir insanın başka bir insanın hayatına müdahale etmesi kadar korkunç bir şey yoktur!

22
2
yanıtYanıtla
the-crow:

öldürenin yüzünü niye saklıyorsunuz anlayalım

23
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU NASIL BİR İNSANLIK AYIBIDIR SEVİYESİZCE YORUM YAPANLARA. . . . . . . RAHMETLİ KEMAL ÇOCUKLUK ARKADAŞIMIZDI ÇOK DÜZGÜN BİR YAŞANTISI VARDI YAKINEN TANIMADIĞINIZ KİŞİ HAKKINDA YORUM YAPMAYIN SİZİ NASIL BİR ÖLÜM BEKLİYOR ACABA???????

20
2
yanıtYanıtla
Yaz bakalım:

Her dediğini yaptım diyor sen bundan ne anlam çıkarıyorsun?

yanıt1
yanıt0
Gür Can:

Bu kadar film yapmış bir yönetmenin basit bir figüranla önce cafe''ye sonra yemeğe daha sonra evine götürüp alkol içirmeye maksadı nedir?? Genç çocuk bide şileye sote yere götürmeler cafe cafe gezdirip bende para var diye göz boyamalar. . Belkide çocuğu istismar etti çocuk utanıp söyleyemiyor hiç kimse hiç kimseyi boş bir tartışmadan dolayı önce bıçaklayıp sonra kafasına sopayla vurarak öldürmez

17
4
yanıtYanıtla
ali:

memleket arizona teksas olmuş. adalet bakanlığını göreve çağırıyorum

17
1
yanıtYanıtla
atını seven kovboy:

Oy may gat

3
13
yanıtYanıtla
H.Kavutlu:

Cinayetler artık çok normalleşti eskiden şaşkınlıkla karşılanan bu olaylar şimdi çok normal oldu herkes istediğini istediği şekilde işkence ederek öldürür oldu dış meselelere bakmaktan kendi ülkemizi unuttuk gerekirse idam bir şekilde bunun önüne gecilmeli trafikte korna bastığın adam silahıyla inip canını alır oldu kimsenin güvenliği yok

15
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kimse kimseyi durup dururken bu kadar vahşice öldürmez . . . alacağımı vardı acaba katilin. . .

1
13
yanıtYanıtla
veysel AKSU:

ALLAH Rahmet eylesin yakınlarınada sabırlar versin

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title