Haberler

Gurbetçi Rocky Ringte!

Ata Demirer'in yeni filmi 'Berlin Kaplanı', görkemli bir gala ile izleyiciyle buluştu.

Ata Demirer'in senaryosunu yazıp başrolünde oynadığı 'Berlin Kaplanı'nın galası, önceki gece Kanyon Cinebonus Sinemaları'nda yapıldı. Sanat dünyasının akın ettiği gala öncesi 12 TV kanalı, Ata Demirer ve oyuncularla canlı yayın gerçekleştirdi. Hakan Algül'ün yönettiği 'Berlin Kaplanı'nın galası, Süper FM'den radyo dinleyicilerine de canlı olarak aktarıldı.

SEYİRCİLERİ SELAMLADI

Oscar törenlerini anımsatan galaya; aralarında Demet Akbağ, Tolga Çevik, Belçim Bilgin Erdoğan, Göksel Kortay, Ali Sunal, Aysegül Aldinç, Işın Karaca, Ahu Tuğba ve Naz Elmas'ın da bulunduğu pek çok ünlü katıldı. 'Berlin Kaplanı'nı, nişanlısı Özge Borak'la yan yana izleyen Ata Demirer, filmin sonunda salondaki seyircilerin alkışlarına seyircileri selamlayarak karşılık verdi. Film bittikten sonra tüm oyuncular, beş dakika ayakta alkışlandı.

"SAYILARLA İŞİM YOK"

Filmden sonra yapılan basın toplantısında konuşan Ata Demirer, ekip olarak çok heyecanlı olduklarını belirterek, "Biz içeride ne seyrettiğimizi anlamadık. Ben kendi adıma, yönetmenimiz Hakan Algül ve yapımcımız Necati Akpınar'a teşekkür ediyorum" dedi. Ünlü komedyen, "Filmin serisi olacak mı?" sorusuna "Başka teknik soru varsa alayım. Benim sayılarla işim yok. Sevilmesi önemli" yanıtını verdi. Demirer; nişanlısı Özge Borak'la evlilik tarihi sorulunca da "İş sorularına geçelim" dedi.

#Sayfa#

BAHAR DÜĞÜNÜ OLACAK

Ata Demirer'in annesi Ayten Demet Akbağ'a eşlik etti.

Demirer; oğlu Cenk ve Çetin-Ergin Yıldırımakın'la birlikte galadan ayrıldı. Ayten Demirer; "Düğün ne zaman?" sorusuna, "Nişanları çok iyi geçti. Düğünlerine kendileri karar verecek. Bahar düğünü olacak" yanıtını verdi.

ESPRİLİ CEVAPLAR...

Yeni filmi 'Sen Kimsin?' 2 Mart'ta vizyona girecek olan Tolga Çevik, basın mensuplarının sorularına esprilerle cevap verdi. Çevik; "Berlin Kaplanı'nı nasıl buldunuz?" sorusunu gülerek "Salonu kaçırmışım, izleyemedim" diye yanıtladı.

GİŞEYİ KARDEŞ KARDEŞ PAYLAŞALIM

Demet Akbağ; Ata Demirer'i kardeşi gibi sevdiğini belirterek "Kardeşime destek olmaya geldim ve filmi çok beğendim" dedi. 'Kurtuluş Son Durak' filminde başrol oynayan Demet Akbağ; iki filmin karşılaştırılmasıyla ilgili de şunları söyledi: "Gişeleri kardeş kardeş paylaşalım ama bizim filmle Ata'nın seyircileri farklı."

YANLIŞ ANLAŞILDIK

'Berlin Kaplanı'nı beğendiğini söyleyen Belçim Bilgin, "Baştan sona 'Bu Ata mı?' diye izledim. İnanılmaz rol yapmış" dedi. Ünlü oyuncu, 'Kurtuluş Son Durak' filminin gişesi için ise, "Bizim film yanlış anlaşıldı. Kadına şiddeti anlatıyoruz sanıldı ama aslında komedi. Kendimizi anlatamadık" diye dert yandı.

#Sayfa#

BU FİLMİN GİŞESİ ÇOK İYİ OLACAK

TARIK ÜNLÜOĞLU

OYUNCULAR KALIP 3-4 SEANS SOLARYUMLA ROLLERİ BENİMSEMESİN

Filmde Ata'nın canlandırdığı böksörün koçu 'Cemal'i oynuyorum.

'Rocky' filmini hiç izlemedim. Ben oyuncuların böyle, hazır kalıp rolleri benimsememesi gerektiğini düşünüyorum. Bence rolü kendiniz yaratmalısınız. Zaten; benzerlik diye bir şey de söz konusu olamaz. 'Berlin Kaplanı' çok alaturka bir hikaye.

TÜRK İNSANINI TANIYOR

Çekimlerin büyük bir kısmı Berlin'de gerçekleşti. Sonra Antalya'da devam ettik. Ben 10 gün Almanya'da kaldım. Ondan sonra İstanbul'da çalıştık.

Ata benimle oynadığı sahnelerde çok başarılıydı. Hem kendi yazıyor, hem oynuyor. Bundan önceki çalışmalarında da çok iyiydi. Ata, Türk insanını çok iyi bilen, yakından tanıyan, inceleyen ve bugüne kadar da yaşadığı hayattan bir sürü şeyle karşı karşıya kalmış bir çocuk. Hayatı çok zengin yaşamış biri... Paradan bahsetmiyorum. Müziğiyle, sahnesiyle, okuluyla ve ailesiyle çok zengin bir hayatı var. Onları da iyi biriktirdiği için çok iyi işler çıkartıyor. Bence artık Ata'nın gençlik dönemi bitti, şimdi olgunluk döneminde... Bundan sonra inşallah daha güzel şeyler yapacak. ve yine onunla birlikte oynayacağız.

Ben 'Berlin Kaplanı'nın çok büyük bir gişe yapacağını düşünüyorum.

ÖZLEM TÜRKAD

GÜLME KONUSUNDA ZEHİRLİ İNSANLARLA ÇALIŞTIM

*Ben filmde 'Pakize' karakterini oynuyorum. 'Pakize', Ata'nın oynadığı 'Ayhan'ın amcasının kızı... Antalya'da yaşıyor. Küçük yaşta evlenmiş; 9 yaşında bir oğlu var. Aileden kalma kamp yeri işletiyor. Kendi içinde mutlu bir kadın... Rutininin bozulmasından hoşlanmıyor; küçücük dünyası ona yetiyor.

Tabii Ata bu film için inanılmaz çalıştı; filmin tüm ağırlığı onun üzerindeydi. Biz boks sahnelerinde sadece Ata'yı izledik. Bir ay boyunca tüm ekiple çok eğlendik. Necati Ağabey (Necati Bilgiç), Tarık Ağabey (Tarık Ünlüoğlu), Nihal (Yalçın) ve Ata; benim tabirimle gülme konusunda zehirli insanlar... Enerjileri muhteşem...

RAFTING YAPTIM

*Bu filmin ben de 'ilk'leri var. Hayatımda üstüne para verseniz yapmayacağım şeyleri yaptım. Mesela; film için hayatımda ilk kez rafting yaptım. Ama rol için her şey mübah... 'Can yeleklerini takarak, burada düşmeniz gerekiyor' dediklerinde 'Eğlenceli olabilir' deyip kendimi suya attım. Hayatımda ilk kez boks maçı izledim.

Filmin çekilme sürecinde zorlandığım sahneler de oldu. Mesela; çok komik bir sahnemiz vardı Ata'yla. Ata perdeyi açtığı anda korkmalıydım; ama korkmak yerine güldüm; çünkü komikti.

NECATİ BİLGİÇ

3-4 SEANS SOLARYUMLA ROLLERİ BENİMSEMESİN AntalyaLI OLDUM...

Canlandırdığım 'Nurettin' karakteri; sınıf değiştirmeye çalışan Antalyalı bir yerli... Kampı var; orayı satıp sınıf atlamaya çalışıyor. Durum komedisi olan bir karakter yani...

Filmde Antalyalı birini canlandırdığım için, yanık bir tene sahip olmam gerekiyordu. 3-4 seans solaryumla Antalyalı oldum.

22 YIL SONRA SİNEMA...

*En son 'Arabesk' filminde rol almıştım. 'Berlin Kaplanı'yla 22 yıl sonra sinemaya döndüm. Sinemaya dönme nedenim kesinlikle Ata... Senaryoyu okuduğumda çok güzel geldi. 'Berlin Kaplanı' benim çok keyif aldığım bir çalışma oldu.

Türk sineması 22 yılda bir hayli yol aldı. Fakat eski filmlerimizi de asla küçümsemiyorum. Eski filmlerin tadı başka. Çünkü o dönem, şartlar zor iken bu tarz filmler çekiliyordu. Şimdi ise Türk sinemasıyla, Amerikan sinemasıyla yarış halinde. Türk filmlerinde bir atak var. Amerikan filminden çok, Türk filmi izleniyor. Bu da çok güzel bir şey. Çünkü bir filmin iş yapmış olması demek, yeni bir film demek... Sektörde çalışan çok kişi ve gerçekten çok iyi oyuncularımız var. Kendimize güvenmeli ve bol bol film çekmeliyiz.

Ben de 'Berlin Kaplanı'nın çok büyük bir kitleye ulaşacağını düşünüyorum.

#Sayfa#

GALADA MAGAZİN GÜNDEMİYLE İLGİLİ KONULAR DA KONUŞULDU

SİBEL TÜZÜN

BONOMO'YU GOOGLE'DA ARASALARDI

Galaya katılan Sibel Tüzün; Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo ile ilgili görüşlerini açıkladı:

BAŞARACAK

"Can'a elimizden gelen her türlü desteği verirsek başarılı olur. Genç müzisyenlerin önünün açılması önemli. Başarılı olacağına inanıyorum. Can Bonomo'yu tanımayanlar keşke Google'a yazsalardı. O zaman öğrenirlerdi. Müzik piyasasındakilerin de onu tanıması gerekiyordu."

PERİHAN SAVAŞ

DAVanIN ARKASINDAYIM

'Berlin Kaplanı'nı izleyen Perihan Savaş, kendisi hakkında "İbrahim Tatlıses'in karısıyla nasıl arkadaş olursun? Bu ensest gibi bir şey" diyen Derya Tuna'ya açtığı davayı geri çekmeyeceğini söyledi. "Derya Tuna ise araya birilerini koydurarak davayı geri çekmemi istiyor" diyen Perihan Savaş; İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile kendisini barıştırmak istediği iddialarıyla ilgili de şunları söyledi: "İbrahim Bey, öyle şey diyemez. Çünkü kendi eşine de laf söylendi. Ben de çocuğunun annesiyim. Herkes sözünün arkasında dursun, ben de sözümün arkasındayım." Savaş; Tatlıses'in Ayşegül Yıldız'dan çocuk istemesiyle ilgili de "Böyle bir şey düşünüyorlar. Ben de desteklerim" dedi.

ÖZGE BORAK

TEKTAŞ SORUSU KAÇIRTTI

Ata Demirer'in nişanlısı Özge Borak, galanın en dikkat çekici simaları arasındaydı. Borak; "Oynamasam da, kendimi 'Berlin Kaplanı'nın bir parçası gibi hissediyorum. Ata filmi yazmaya başladığından beri işin içindeydim" dedi. Güzel oyuncu, elindeki tektaş yüzükle ilgili sorular üzerine "Hadi, görüşürüz" diyerek basının yanından uzaklaştı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ata Demirer Özge Borak Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title