Haberler

Gülse Birsel'den Ahmet Kural'a Olay Gönderme: Dik Duran Kadınlara Hepinizi Alıştıracağız

Güncelleme:

Gülse Birsel, Sıla- Ahmet Kural kavgasını diziye taşıdı. Ünlü oyuncu, dizide Sıla'ya şiddet uygulayan, Ahmet Kural'a gönderme vardı.

Gülse Birsel'in senaristliğini yaptığı ve başrolünü oynadığı Jet Sosyete dizisinin 'kadına şiddet' sahnesi sosyal medyada gündem oldu.

KARAKTERİN TEPKİSİ AHMET KURAL'I AKILLARA GETİRDİ

Jet Sosyete'nin 7. bölümünde Gülse Birsel'in canlandırdığı Gizem karakteri, bir diziye başladı ve rol gereği şiddete uğraması gerekti. Çekim sırasında kendisine atılan tokata karşılık veren Gizem'in tepkisi, geçen günlerde Sıla'ya şiddet uygulayan oyuncu Ahmet Kural'ı hatırlattı.

Gülse Birsel'den Ahmet Kural'a Olay Gönderme: Dik Duran Kadınlara Hepinizi Alıştıracağız

"NE GÜZEL KAFALAR SİZİN"

Yönetmenin tokat sahnesini 'itiş kakış'a çevirmesi üzerine Gizem karakteri, 'Yani karşılıklı itiş kakış diyorsunuz yani, o zaman şiddet olmuyor öyle mi? Ne güzel kafalar sizin kafalar yemin ediyorum' şeklinde karşılık vermesi Ahmet Kural'ın 'Vurmadım, itiş kakış oldu' açıklamasını gündeme getirdi.

"NEDEN BÖYLE ADAM OLUYOR BUNLAR"

Ardından itişme üzerine yıkılmayan Gizem karakteri bu defa "Yıkılmadım ayaktayım. Ne hakla itiyor beni. Biz bu adamlara maço değil psikopat diyoruz. Neden başrolleri böyle manyak manyak yazıyorsunuz. Neden böyle adam oluyor bunlar. Kusura bakmayın düşmem. Düşmeyeceğim hatta gidip bu adamı polise şikayet edecek, mahkemelerde sürüm sürüm süründürecek. Senaryoyu lütfen o şekilde değiştirin. Düşmeyen dik duran kadınlara hepiniz teker teker alıştıracağız" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülse Birsel Ahmet Kural Magazin Haberler

500

Yorumlar (36)

öz muşli:

Gülse Birselsin ne kaşarsın yüzünde meymenet yok on kilo boya bile işe yaramıyor sende ahmet kural sana bi çaksaydı böle konuşmazdın. hepiniz aynı reğsiniz.

10
58
yanıtYanıtla
12345:

AHMET KURAL ÖZ MUŞLİ OLARAK MI YAZIYORSUN :)SÖYLEDİKLERİNDE Bİ HATA EKSİK BİŞEY VAR MI?

yanıt3
yanıt3
Takipte:

Diyorsunki kaşardan anlarım. acaba Gülse Birsel ile normal hayatta karşılaştınmı. sadece rolüne bakıpmı diyorsun bunları. bence Ahmet Kural sana bi çaksın da aklın başına gelsin. muşliiiiiiiii

yanıt6
yanıt2
Öz Muşl''Lİİİ:

Sen acaba Hayatında kaç tane sanatçı ile oturup kalktın takipte, mahluk. . . ahmet kuralın sana çakması da yetmez istersen biz muşliler gelelim sana temiz bi çakalım abla.

yanıt0
yanıt3
sam:

sen önce adam gibi dizi yap bi dizi tutturdun kopyasınının kopyasını iteliyorsun sıktın artık

17
18
yanıtYanıtla
BEGÜM:

KONUYU SAPTIRMAYIN GÜLSE BİRSELİ TEBRİK EDERİM EVET DİMDİK DURACAĞIZ VE BUNA ALIŞACAKLAR ALIŞTIRACAĞIZ ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIM İNSANCA YAŞAMAK SAYGILI OLMAK NAZİK DAVRANMAK HAKLARINI MEDENİ BİR ŞEKİLDE ARAMAK DİYE BİR ŞEY VAR BU KADAR AYMAZ BANANECİ BENCİL OLMAK ZORUNDA DEĞİLİZ KÖTÜLÜK ÜNLÜYE DE ÜNSÜZE DE HAYVANA DA BİTKİYE DE YAPILIRKEN KÖTÜLÜKTÜR BU DEĞİŞMEZ BUNUN KARŞISINDA TOPLUMUN TAKINDIĞI TAVIR ÖNEMLİDİR KÖTÜLERİ BESLEYEN İYİLERİN SUSMASIDIR !!!

13
8
yanıtYanıtla
muşlii:

tamam sen sus hele

yanıt1
yanıt2
sam:

her zaman söylerim akıllı kadın dayak yemez

6
14
yanıtYanıtla
HÜSEYİN ERKEK:

HAY AĞZINA SAĞLIK KİMSENİZ. . . . NE GÜZEL DEDİNİZ AKILLI KADIN DAYAK HYEMEK TATLI DİLLE İŞİNİ BİTİRİR. . .

yanıt5
yanıt11
CAMCI:

JET SOSYETEYMİŞ DİZİ DİYE YAPMIŞ ŞUNU BİDE OYNUYOR

5
14
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title