Haberler

Gülse Birsel Acun'a Meydan Okudu: Jet Sosyete Daha Olaylı, Bizi Takip Edin!

Güncelleme:

Gülse Birsel, çiçeği burnunda dizisi Jet Sosyete'yle reyting rekorları kıran Survivor'a "Jet Sosyete daha olaylı. Esas bizi kaçırmayın!" diyerek meydan okudu.

Pazar akşamlarının reyting rekorları kıran programı Survivor'a Gülse Birsel çiçeği burnunda yapıtı "Jet Sosyete"yle meydan okudu.

"JET SOSYETE DAHA OLAYLI"

Acun Ilıcalı'nın "Bu akşam olaylı Survivor var, bence kaçırmayın" paylaşımının altına Gülse Birsel, "Görüyorum ve arttırıyorum. Jet Sosyete daha da olaylı. Esas bizi kaçırmayın!" yorumunu yazdı.

"FİNAL YAPACAK" YORUMLARINA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Birsel, 4'üncü bölümüyle ekrana gelen Jet Sosyete'nin ilk bölümlerinde gelen "Final yapacak" yorumlarına "Tövbe! Daha yeni başladık ayol. Güzel de gidiyoruz. Eksik gedik hissettikçe yolda tamamlıyoruz. Reytingimiz de keyif verici. Birinci bölüm ab grubunda birinci, ikinci bölüm ikinci oldu. Mutluyuz. Bu neyin telaşı tatlılar?" cevabını vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Gülse Birsel Dizi Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

ElHabibiTotoTabibi:

Okadar çok gülme efekti ekleyince izleyicinin güleceğini sanan yönetmen ve onu uyarmayan kurgucu arkadaşla sana başalarılar diliyorum. Oldu olacak 10 saniyede bir gülme efekti ekle. Çok az olmuş. Soğuk saçma sapan diyologlar klişe espiriler. Eski dizilerinde oynattığın karakterleri tekrar oynayan oyuncular. Aman neyse zaten zaplıyorum.

6
1
yanıtYanıtla
AlevereDalavere:

Gürsecim zorlamayla olmuyor. Gezici timi toplarsın onlarda bir yere kadar katlanır senin dizine. Birde yakın çevren ve para ile tutulmuş sosyla medya ve nette yorum ve like pompalayan elemanların hariç. Okadar absürt ve soğuk espirilerin varki. Nasıl izlenebilir bilemiyorum. Gördüğüm zaman 3 dakika şans vereyim diyorum ama 3 dakika içerisinde acaip acaip soğul klişe espiriler, mimikler, eski karakterini canlandıran oyuncular vs. vs. birde sürekli bir gülme efekti. Şakamısın arkadaş ?

6
0
yanıtYanıtla
dibeste yılmaz:

merve ve sahram için izliyorum

2
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ya kim seyrediyorki sizi hanimefendi gec su reklami

3
3
yanıtYanıtla
TIRTOGLUZIRT:

Gürse hanım bir görse : Yaptığı dizinin eski işlerinin çakması ve daha kalitesizi olduğu. Abrupa yakası bir nebzede hani ondan sonraki işleri tamamen fos. komik olmayan klişe espiriler. Saçma sapan tipler. Gönülden bu espirilere gülen yapmacık ve doğala uzak karakterleri izlemeye tahammül edebilen kaç kişi var acaba ? 10 dakika zor dayanıyorum.

4
1
yanıtYanıtla
cinare:

Survivor daha iyi

0
4
yanıtYanıtla
can:

aynen

yanıt0
yanıt2
MEHMET:

GÜLSE BİRSEL ÖNCEKİ DİZİNDEN NE FARKI VAR BU DİZİNİN. BAŞKA BİR ŞEY YAPMAYI BİLMİYORMUSUN?

2
1
yanıtYanıtla
SöylüYORUM:

Tuer dizi final uygun olur.

1
1
yanıtYanıtla
EFEKT:

Baklavaya fıstık tozu yerine bezelye tozu serpenler misali; DAYA GÜLME EFEKTİNİ BAKALIM!

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title