Haberler

Güllerin Savaşı'nda Sürpriz Ayrılık

Güncelleme:

İntiharın izlerini silemeyen ve uzun zamandır başındaki kurşunla yaşayan hipoksi hastası Cihan, 64. bölümde hayata veda edecek.

İki sezondur Kanal D ekranlarında ilgiyle izlenen "Güllerin Savaşı" yeni bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

SEYİRCİYİ SEVİNDİRMİŞTİ

Geçtiğimiz sezon finalinde intihar ederek izleyiciyi merakta bırakan Cihan, yeni sezonda iyileşmiş bir şekilde ekrana gelerek hayranlarını sevindirmişti.

HAYATA VEDA EDECEK

İntiharın izlerini silemeyen, uzun zamandır başındaki kurşunla yaşayan hipoksi hastası Cihan, 9 Ocak'ta ekrana gelecek 64. bölümde hayata veda edecek

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Güllerin Savaşı Kanal D Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

Ceylin:

Zaten cihanin dizi olup olmaması birşeyi değiştirmiyo

10
7
yanıtYanıtla
adsızMobil-IOS:

ölmesin ya o zaman tadi kalmaz

5
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınyusuf abi:

onlar bir haftada dizi başı 30 bin 40 bin 60 bin haata 100 bin alan bile var zaten ev hanımları dizi kolik oldu hayat pahlıymiş ülkede savaş varmış hanımlar diziyedevam

6
2
yanıtYanıtla
HURDACI ABİ:

Sırf dizi düşmanlığımdan bu habere girdim. Bu dizleri yapanların günahı ne büyük bir bakın şu hadise : İslâm’da iyi bir çığır açan kimseye, bunun sevabı vardır. O çığırda yürüyenlerin sevabından da kendisine verilir. Fakat onların sevabından hiçbir şey noksanlaşmaz. Her kim de İslâm’da kötü bir çığır açarsa, o kişiye onun günahı vardır. O kötü çığırda yürüyenlerin günahından da ona pay ayırılır. Fakat onların günahından da hiçbir şey noksanlaşmaz.

6
1
yanıtYanıtla
New World Order:

dizi filmler olmazsa sizi nasıl ahlaksızlaştırırız, nasıl inançsızlaştırırız, nasıl böler ve yutarız. uyuyun hep birlikte dizilerle uyuyun. uyandığınızda silahlarımızın namlusu kafalrınızda olacak.

yanıt9
yanıt0
kral:

polat ölürse film biter, ilyas ölürse dizi biter, hızırın karısı ne zaman hapisten çıkacak, gülcan komadan çıkacak mı, özgenin katili kim. . . . derken birileri güneydoğumuzda israile, doğumuzda ermenistana toprak katıyor. . . fiili olarak parçalanmaya başlayan ülkemiz yeni anayasayla hukuki olarak parçalanacak. sen daha dizi film kahramanlarının hapisten komadan çıkmasını bekle. bekle bakalım kim komaya girecek. . .

5
1
yanıtYanıtla
Ysmnyk:

Yorumun basinda yazmis olduğun olaylar ne hangi dizide ben bile bilmiyorum. MasAllah sıkı dizi takipcisisiniz.bide kibar kibar toplumsal olaylara deginmissiniz filan

yanıt1
yanıt1
MIRANMobil-IOS:

Koca kafali gürru

5
0
yanıtYanıtla
celel:

diziyle. yatıp. diziyle. kalkar. oldukk

2
1
yanıtYanıtla
KA AKIL:

ne kadarda ucuz bir ülke olduk arkadaş

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title