Haberler

Gülben Ergen'in keyfini kaçıran soru! Muhabirlerin yanından koşar adımlarla uzaklaştı

Güncelleme:

Katıldığı ödül töreninde neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'in kendisine açtığı davayla ilgili sorular yöneltmesi üzerine keyfi kaçtı. Soruları yanıtsız bırakan ünlü şarkıcı, muhabirlerin yanından hızla uzaklaştı.

Şarkıcı Gülben Ergen, bu yıl 'Dijital Yalnızlık' temasıyla düzenlenen 'Sabancı Vakfı Kısa Film Yarışması'nın ödül törenine katıldı. Muhabirlerle sohbet eden Ergen'in, eski eşi Erhan Çelik'in kendisine açtığı davayla ilgili sorular yöneltilmesi üzerine morali bozuldu.

KOŞAR ADIMLARLA UZAKLAŞTI

Keyfi bir hayli yerinde görünen Gülben Ergen'e, gazeteciler; "Hakkınızda istenen hapis kararı ile ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusunu sordu. Şarkıcı konuyla ilgili, "Bugün sanat için buradayız, hepinize çok teşekkür ediyorum" diyerek koşar adımlarla gözden kayboldu.

EMİNE BULUT PAYLAŞIMI BAŞINA İŞ AÇTI

Erhan Çelik'le 2017'de boşanan Gülben Ergen, ağustos ayında Kırıkkale'de eşi tarafından vahşice öldürülen Emine Bulut cinayetine ilişkin Facebook hesabından bir paylaşımda bulunarak, "Konut dokunulmazlığını ihlal hafif gelir, 'Ne var canım arabasını çizmişse' derler. Ama o kesici aletle saatlerce beklediğinin bir önemi yoktur" ifadesini kullanmıştı.

2 YIL 4 AY HAPSİ İSTENİYOR

Bu sözlerin daha önce aralarında konut dokunulmazlığı ve mala zarar verme davasına atfen yazıldığını ileri süren Erhan Çelik, eski eşini savcılığa şikayet etti. Bunun üzerine Gülben Ergen'in 2 yıl 4 ay hapsi istendi.

İşte Gülben Ergen'in o paylaşımı;

Gülgen Ergen'in keyfini kaçıran soru! Muhabirlerin yanından koşar adımlarla uzaklaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Erhan Çelik Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (9)

Deniz saynur..:

Bi insanin kendi kendinı bitirme yok etmesinin en büyük örneğidir gülben Ergen herkesin nefet ettigı kisi haline gelmiştir malesef..

28
3
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bu da yıllardır çıkamadı "ergen"likten,hep aynı hep aynı

15
2
yanıtYanıtla
ziyaa:

Bu kadını görünce midem bulanıyor. . .

11
0
yanıtYanıtla
BalkanCI:

Berbat bir kadın

9
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

bu kadını hiç sevemedim nedense

6
0
yanıtYanıtla
ZAZA DAYI:

gülben hanım videolarınıza restorasyon istiyoruz çok bulanık hiçbişey görünmüyo:))))))

2
1
yanıtYanıtla
ayhan ışık:

Videosu (bj li filan) çıktığının ertesi mgün trt ye sanatçı diye çıkardılar, vah ülkem vah daha sanatçı diye neler göreceğiz zaza dayı

yanıt0
yanıt0
Ayşe:

Kötü kalpli

0
0
yanıtYanıtla
Guarados:

Evlense böyle olmazdı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title