Haberler

Güldür Güldür'ün yeni sezon afişinde iki ünlü ismi göremeyenler tepki gösterdi: Parayı bulunca gittiler

Güncelleme:

Ekranların sevilen komedi programı Güldür Güldür'ün 10. sezon afişi yayınlandı. Yeni isimlerin katıldığı programda Onur Buldu ve Çağlar Çorumlu'nun ayrıldığını gören sosyal medya kullanıcıları "Parayı bulunca birer birer gittiler" yorumunu yaptı.

Show TV'nin ekran fenomenlerinden olan eğlenceli program Güldür Güldür 10. sezonu ile yeniden seyircisi ile buluşmak için gün saymaya başladı. Programın merakla beklenen yeni sezon afişi de yayınlandı.

İKİ BAŞARILI İSİM YENİ SEZONDA YOK

Her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen programa Onur Buldu ve Çağlar Çorumlu'nun vedasının ardından Erdem Yener, Hasibe Eren ve Gürhan Altundaşar gibi sevilen isimler kadroya katıldı. Afişte programın en çok güldüren isimlerinin başında gelen Buldu ve Çorumlu'yu göremeyen sosyal medya kullanıcıları "Parayı bulunca birer birer gittiler" yorumunu yaptı.

Güldür Güldür'ün yeni sezon afişinde iki ünlü ismi göremeyenler tepki gösterdi: Parayı bulunca gittiler

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Güldür Güldür Show Çağlar Çorumlu Onur Buldu Show Tv Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (11)

Metin Yalcin:

Her türlü ilerleme için değişim ve ayrılık gereklidir ..

65
6
yanıtYanıtla
Mehmet Yıldırım:

çağlar gideli yıllar oldu zaten

44
2
yanıtYanıtla
Suleyman Sahin:

Bunlar turkmu

6
19
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

ne yapacak adam parayı bulunca gidecek tabiki meslekleri bu adamların onur buldu evlendi zaten daha çok para lazım

18
3
yanıtYanıtla
can erdemir:

Çağlar değilse de Onur Buldu tam bir kayıp ekip için.

15
1
yanıtYanıtla
Hops Dediks:

Yaygara yapanların 2 si gitmiş.

5
10
yanıtYanıtla
sem sem:

valla bence kadro suandada cok iyi gerci iki isiminde tadı cok başkaydıda bakalım göreceğiz

12
0
yanıtYanıtla
zırzop:

Klasik bel altı espirileri bırakıp kaliteli içerikler bekliyoruz, ahmet gider mehmet gelir önemli olan kaliteli içerik

10
0
yanıtYanıtla
tunahan can:

Ne saçmalıyorsunuz yaa çağlar Çorumlu kaç senedir yok. Sadece onur buldu yeni ayrıldı

6
0
yanıtYanıtla
ahmet örnek:

bilal yokmu benim için güldür güldür bitmiştir.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title