Haberler

Gülben Ergen ve Erhan Çelik'e Hakimden Uyarı: Artık Konuşmayın

Güncelleme:

Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'e açtığı davada karara uymadığı gerekçesiyle bir dava daha açıldı. Mahkemede hakim iki tarafı da "Basına açıklama yapmayın" diye uyardı.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in şikayeti üzerine verilen tedbir kararınına uymadığı gerekçesiyle Erhan Çelik için açılan zorlama hapsi davasında hakimden taraflara 'susun' uyarısı geldi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Habertürk Haber Merkezi'nden Hayati Arıgan'ın haberine göre; Erhan Çelik'in hazır bulunduğu duruşmada Gülben Ergen'i avukatı Altın Mimir temsil etti. Bir buçuk saat süren duruşma ileri tarihe ertelendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülben Ergen'in şikayeti üzerine alınan önleyici tedbir kararlarına uymayan Erhan Çelik hakkında "Zorlama hapis kararı" verilmesini istemişti. Erhan Çelik'in sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar nedeniyle Gülben Ergen tarafından alınan koruyucu tedbir kararı ihlal edildiği ileri sürülmüştü.

HAKİM "SUSUN" DİYE UYARDI

Hakim, Erhan Çelik ve Gülben Ergen'in karşılıklı olarak suskunluklarını korumalarını istedi. Tarafların sosyal medya paylaşımlarına ve basına verdikleri demeçlere dikkat etmelerini istedi. Dava ileri tarihe ertelendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Erhan Çelik Habertürk Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (14)

TUNCAY:

Gülben gibi kadın kaptırılır mı sen ne salaksın Erhan

2
21
yanıtYanıtla
...:

adam düzgün bürüyse şuç adamdamı . . .

yanıt6
yanıt0
????:

bizde bıktık hakim amca

22
1
yanıtYanıtla
izzet akçay:

gülben ergen maskesi düştü artık iğrenç bir kadınsın ALLAH BELANI VERSİN

18
4
yanıtYanıtla
Selin:

Bu kadınlar nasıl utanmadan aldatır anlam veremiyorum ! Ya arkadaş memnun değilsen boşan ama aldatmak nedir yaa ! Hiç mi utanmıyorsunuz hem allahtan hemde kendinizden ! Bukadar mı ucuzsunuz ?! Gülben gibi kadınlar çok var hayatta malesef ! Ayrıca bu söylediklerim erkeklere de geçerli tabi ! Mutlu değilseniz ne için evleniyorsunuz ?! Aldattığınız kişiye yazık değil mi ?! Herkesin bi gururu var bu dünyada ! Evlilik dediğiniz şey bir ömür sürmeli !!! Aa tabi kişi şiddet görüyorsa o başka birşey !

17
1
yanıtYanıtla
ww ww:

erhanı adam sanırdım, ancak boğaz içi köprüsü olmuş bir kadınla nasıl evlendi anlamış değilim. demekki onun da midesi FSM köprüsü

12
2
yanıtYanıtla
DR:

bizde sizden bıktık be arkadaş ! hay gülbeninede erhanınada !

12
1
yanıtYanıtla
NİHAT:

Gülben ergen Erhanı tolga duğlesle aldattı

12
1
yanıtYanıtla
...:

gülbene bakın masum hiç bir şeyden haberi yok saf salak bir rol içinde . . .

12
0
yanıtYanıtla
YAVUZ:

Erhan Çelik le Gülben Ergenin evliliği o dönem bir projeydi

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title