Haberler

Gülben Ergen'in sürekli davalar açtığı Erhan Çelik'ten ders gibi paylaşım

Güncelleme:

Gülben Ergen'in sürekli davalar açtığı eski eşi Erhan Çelik'ten ders niteliğinde bir paylaşım geldi.

28 Eylül 2014'te evlendikten sonra Aralık 2016'da boşanarak yollarını ayıran Gülben Ergen ve Erhan Çelik, Ergen'in açtığı davanı sonuçlanmasından sonra tekrar gündeme geldi.

HAYAT DERSİ VERDİ

Eski eşi Gülben Ergen'in açtığı davada 60 bin TL ve 1 yıl 8 ay hapis cezası alan Erhan Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adeta hayat dersi verdi.

Gülben Ergen'in sürekli davalar açtığı Erhan Çelik'ten ders gibi paylaşım

"EŞ DEĞİL, ASLINDA BİR HAYAT ARKADAŞI SEÇER İNSAN"

Ünlü sunucu Instagram hesabından duygularını şu satırlarla ifade etti: Eş değil, aslında bir hayat seçer insan.Ve seçtiğin, senin yol arkadaşın olur. Sonra da o seçimini yaşarsın. Geçmişe bakınca, ben tek bir yanlış seçimimle, aileme, dostlarıma ve sevenlerime hiç hak etmedikleri üzüntüler yaşattım. Bugün medyaya da yansıyan haberle, uğradığım haksızlığın yanında, onlara yaşattığım üzüntüden kaynaklı pişmanlıklarım çok daha büyük. Hepsinden özür dilerim. Ama bu vesile ile herkesin şunu bir kez daha bilmesini isterim; bana yaşatılan ne olursa olsun ömrümü doğruluk ve dürüstlükle sürdürmeye devam edeceğim.Sevgi ve saygılarımla.

Gülben Ergen'in sürekli davalar açtığı Erhan Çelik'ten ders gibi paylaşım

Gülben Ergen'in sürekli davalar açtığı Erhan Çelik'ten ders gibi paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Erhan Çelik Aralık Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (45)

Yusuf:

Erkeklerin hatasi cozumu kendi yollarinla aramasi! Aslinda mahkemeye vermek en dogrusu! Kadin butun halti yiyecek erkek yaptigi fevri hareketle hem suclu olacak hemde kadin hakli olacak!

91
4
yanıtYanıtla
true dedective:

Gülben''le reklam yapıp, kadının arkasından konuşurken ne bekliyordun ki. . az bile sana. . bu bütün erkeklere ders olsun biten ilişkileri ardından atıp tutarken iki kere düşünsünler. .

10
33
yanıtYanıtla
Sec:

doğru yorum bunu kim yanıyordu erkek müsbettesi

yanıt0
yanıt1
Kemal boran:

Tabi ya gulbn gibi kadinlar hep masum hep madur. Gulbnn hangi reklami kalmis. Bazen iki kelime insana omru boyunca zekir kusmasina sebep olur tabi onuru varsa.gulbni iyice arastir derim

yanıt0
yanıt1
NUR:

ya ben anlamıyorum bu insanları. . Gülben ile mutlu olsaydın o znm bu insanlardan özür diler miydin. . . madem seni sevenler güzel insanlardı neden gülbeni seçdin ???? adama sorarlar ERHAN. . . canını acıttıgın insanlar köşelerinde sessizce üzülür ERHAN la GÜLBEN nin mutluluk pozlarını izlerlerdi. . . İKİ YÜZLÜSÜN ERHAN

9
28
yanıtYanıtla
Bebiko:

Nur hanım saçma yorum yapmıssınız bu diyeceğim iki taraf içinde geçerli kadın ve erkek içinde.Diyeceğim şu kavun veya karpuz alırken içinin güzel olduğunu annarmısınız tabiki hayır.görünce ve tadına bakınca karar verirsiniz evlilikde bir nevi böyledir.saygı ve hürmetle..........

yanıt10
yanıt3
Rezil:

Sen de adam gibi adam olaydın kadının çocuklarının çoplak fotoğrafına kadar paylaştın

14
18
yanıtYanıtla
nurcan:

senin gibi düzgün bi adamın gülben ergenle ne işi vardı ki sanki? Gülbenin bulup bulabileceği en kaliteli adamdın. .

23
6
yanıtYanıtla
Zavallı:

Kadının kadına ettiğini kimse etmez aynısı basına gelsin inşaAllah

yanıt2
yanıt4
CANAN:

Allah şeytana uydurmasın derler. Oldu bir kere, dersini almıştır artık.

yanıt2
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title