Haberler

Gülben Ergen'den çok konuşulacak Seren Serengil itirafı: Zor günler değildi, çok güzeldi

Güncelleme:

Nokta programına bu hafta Gülben Ergen, Okan Bayülgen'in sorularını yanıtladı. Seren Serengil'le davalık olan Ergen, lafı dolandırsa da ısrarlı sorular üzerine Serengil'le çalışmasına, "Zor günler değildi, çok güzeldi. Hatta ilk çıkışımdı galiba" yanıtını verdi.

Okan Bayülgen'in Nokta programında çarpıcı açıklamalarda bulunan Gülben Ergen bazı sorulara sinirlendi. Bayülgen, yıllardır devam eden Seren Serengil ve Gülben Ergen kavgasını dile getirmekten çekinmedi. Ergen'e gazinolarda sahne aldığı dönemle ilgili sorular soran Bayülgen, herkesin merak ettiği sorulara açıklık getirdi.

Gülben Ergen, o dönemde Seren Serengil'in alt kadrosunda sahne alıyordu. Okan Bayülgen, Seren Serengil'in adını geçirmeden "Sen kimin altındaydın?" sorusunu sordu.

GÜLBEN, LAFI DOLANDIRDI

Gülben Ergen, uzun süre Seren Serengil'in adını ağzına almamak için lafı dolandırdı. Ünlü şarkıcı, uzun uzun çalıştığı başka isimlerden bahsetti. Hatta konuyu çevirmek için başka gazinolarda çalışan isimlerden bile bahsetti. Okan Bayülgen, "Asıl ismi söylemiyor bak" diyerek doğrudan "Seren Serengil assolistti, sen assolist altı değil miydin?" diye sordu.

"İLLA SÖYLETECEK O ADI"

Gülben Ergen, bunu doğrulasa da Okan Bayülgen'e yetmedi! Usta sunucu Seren Serengil'le ilgili soruyu birkaç kez tekrarlayınca Gülben Ergen'in sabrı taştı. Şakayla karışık, "İlla beş kez söyletecek o adı, tüm çabası bu" diyen Ergen, yine kurtulamadı.

"ÇOK GÜZEL GÜNLERDİ"

Okan Bayülgen, ikilinin gazino günleriyle eğlenmeye devam etti. "Seren Serengil'in altında çalışsam çok zorlanırdım" diyen Bayülgen'e ünlü şarkıcının yanıtı ise şoke eden cinstendi. Meğer Gülben Ergen o günleri hiç de kötü hatırlamıyormuş. Gülben Ergen, "Zor günler değildi, çok güzeldi. Hatta ilk çıkışımdı galiba" diyerek o günleri andı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Okan Bayülgen Gülben Ergen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (11)

X kuşağından Z kuşağına:

Hayatımızı emen, bizi zehirleyen, sanatçı diye önümüze konan, hangi gazete, tv, dergi vs baksak oradan gözümüze fırlatılıp beynimize çakılan 20 kadardan biri, olan bize ve gerçek sanatçılara oldu.

16
1
yanıtYanıtla
KUŞAKTAN KUŞAĞA BAK KUŞAĞA KUŞAĞA KUŞAĞA:

valla sen öyle diyorsan ki diyorsun öyledir yani yapacak bir şey yok, sen gene idare et bununla salak olma yeter))))

yanıt1
yanıt3
YENİ Z KUŞAĞI:

Kim bu teyze var mı tanıyan?

13
3
yanıtYanıtla
UY AHA UY AHA UY AHA UY AHA UY AHAAA:

azıcık kibar ol mal senin ninen yaşında ya o kadın

yanıt8
yanıt1
GÜNEYİN KUŞAĞU SEN-BENÜ BİLÜÜN MÜ HÜÜÇÇ:

ne diyorsun lo salako

yanıt3
yanıt3
Berber reşo:

Bu kadın geçmişte evli olan yeşim salkımın kocasını resmen elinden alan kadın olarak hatırlanacak daima diğer kırdığı cevizleri saysak sayfa dolar arife tarif gerekmez

13
0
yanıtYanıtla
kabız memed:

Devir AHLAKSIZ ‘ LARIN DEVRİ ..REŞO DAYII..YAP Bİ ENSE TRAŞINIDA GÖRELİM ..

yanıt3
yanıt1
azapay:

yeşimde yıllarca kocasının serveti ile bir çok sanatçıyı yok etmeye çalışmadımı az mo ıoda neden gülbein proğramına çıktı sarıldı geçin bunları hepsi bir yalan uydurud gidiyor

yanıt4
yanıt3
ANLAYAMADIĞIM:

tüm program boyunca okan bayulgenle arkadaşız arkadaşımsın dostumsun vurgusu yapmakla nereye varmaya çalıştı?okan bayulgen senle arkadaşsa artık yani. . .

5
0
yanıtYanıtla
Komşu:

Gülben berbat biri

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title