Haberler

Gönül Yazar'dan şaşkına çeviren itiraf: Zerrin Özer'in kocası beni de yokladı

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yanlışlıkla şifrelerini paylaşan sinema oyuncusu Gönül Yazar, konuyu anlatmak için telefonla bağlandığı 2. Sayfa programında Zerrin Özer'in dolandırıcı olduğu iddia edilen eşi Murat Akıncı'nın yıllar önce kendisini de kandırmaya çalıştığını söyledi.

Sinema oyuncusu Gönül Yazar, bugün sosyal medya hesabından paylaşım yaparken yanlışlıkla tüm şifrelerinin yazılı olduğu bir fotoğrafı paylaştı. 2. Sayfa programının sunucularının uyarmasıyla yanlışlığı fark eden Yazar, fotoğrafı hemen kaldırttı. Konuyu anlatmak için 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Yazar, Zerrin Özer'in evlendikten 36 saat sonra boşanma kararı aldığı Murat Akıncı'nın kendisini dolandırmak istediğini anlattı.

YANLIŞLIKLA ŞİFRELERİNİ PAYLAŞTI

83 yaşındaki Gönül Yazar, sosyal medya hesabı Instagram'dan peş peşe fotoğraflarını paylaşırken yanlışlıkla şifrelerinin yazılı olduğu bir fotoğrafı paylaştı. Canlı yayındayken Yazar'ın paylaşımını gören 2. Sayfa programının sunucuları, sanatçıyı hemen uyardı. Uyarı sonrası paylaşımı sildiren Yazar, canlı yayına telefonla bağlanarak sunucularla sohbet etti.

Gönül Yazar'dan şaşkına çeviren itiraf: Zerrin Özer'in kocası beni de yokladı

"MURAT AKINCI BENİ DE YOKLADI"

Özel hayatından bahseden Yazar, hayranlarının kendisinden yaşça küçük sevgilisi için 'Sen de Zerrin Özer gibi olursun evlenme' yorumlarına sitem etti. Yazar, Zerrin Özer'in nikah masasına oturduğu kişinin 36 saat sonra dolandırıcılıkla suçlandığını öğrendikten sonra boşanma kararı aldığı Murat Akıncı'nın kendisini dolandırmak istediğini anlattı. Yazar, herkesi şaşkına çeviren olayı şu sözlerle anlattı: "Zerrin Özer'in başına gelen benim başıma gelmez. O adam (Murat Akıncı) 7 sene evvel beni de yokladı. Ben 6 Mayıs'ta sizin programa geldiğimde anlatacaktım ama o gün program kısa kesildiği için anlatamadım. Murat Akıncı bana mesaj atarak 'Kredi kartı borcum var nakitin var mı sıkıştım' dedi. Ben de ben yalnız yaşıyorum kapı çalıyor onu açmaya gidiyorum dedim. Zerrin'in başına böyle bir şey geldiğini duyunca ağladım. O zaman benim böyle telefonum yoktu bilgisayar üzerinden irtibata geçti.

Gönül Yazar'dan şaşkına çeviren açıklama: Zerrin Özer'in kocası beni de yokladı

"EVİME GELMEK İSTEDİ"

Bu olayı sevgilim Rüzgar'da biliyor. Çay içmeye gelmek istedi. 'Biz annemle Yuşa Hazretlerine gittim dua ediyoruz sana da ediyoruz' dedi. Ben de Allah razı olsun' dedim. Bizim evimiz senin evine çok yakın annem seni çok seviyor hayranın çay içmeye geleceğiz' dedi. Ben de 'Şu an evde değilim' dedim. 10-15 gün sonra aradı ve 'Kredi kartı borcum var nakitin var mı?' diye sordu. Kapı çalıyor onu açmam lazım diyerek telefonu kapattım."

Gönül Yazar'dan şaşkına çeviren itiraf: Zerrin Özer'in kocası beni de yokladıGönül Yazar

NE OLMUŞTU?

Sanatçı Zerrin Özer, geçtiğimiz Haziran ayında 3 yıldır birlikte olduğu Murat Akıncı ile nikah masasına oturdu. Nikah fotoğraflarının yayılmasıyla birçok kadın Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak Akıncı'nın dolandırıcı olduğunu iddia etti. Eşinin kendisine birçok konuda yalan söylediğini öğrenen Özer ise boşanma kararı almıştı.

Gönül Yazar'dan şaşkına çeviren açıklama: Zerrin Özer'in kocası beni de yokladıMurat Akıncı ve Zerrin Özer

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Zerrin Özer Gönül Yazar Haberler

500

Yorumlar (11)

PAŞALI:

Futbol kulüplerinin borçları siliniyor, İş adamlarının vergi borçları siliniyor, faturasını bir ay geciktiren vatandaşın elektriği suyu doğalgazı kesiliyor.

25
1
yanıtYanıtla
kral:

ne alaka lan dana

yanıt1
yanıt5
PAŞALI:

KARAAL Benim yorumumdan sana ne lan sığır

yanıt4
yanıt2
ahmedi imam:

adını kral koyan palyaço. . . . asıl ne oluyor lan tibet öküzü.

yanıt3
yanıt0
BEN:

BU 2. SAYFA KADAR GEREKSİZ BİR TV PROGRAMI YOKK OLMAMIŞTIR

17
2
yanıtYanıtla
siz55:

Var . . seda sayan ve esra erol programları

yanıt12
yanıt0
KUMLUCALI UĞUR:

Böyle bir tuzağa nasıl düşebiliyorlar anlamıyorum. Bana öyle geliyor ki yaş ilerleyince başkasının yaşıyla kendilerini genç hissetmek istiyorlar

10
0
yanıtYanıtla
A.D.:

demek ki adamın mesleği bu

7
0
yanıtYanıtla
basbug nihal atsız:

ekonomi çok iyi,trump bizi kıskaniyor

1
0
yanıtYanıtla
TEMEL:

ŞAMANİST OLDUĞUN BELLİ OLUYOR

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title