Haberler

Gonca Vuslateri'den "Karantinada cinsel ilişkiye girin" tavsiyesinde bulunan Mehmet Öz'e cevap

Güncelleme:

Oyuncu Gonca Vuslateri, koronavirüs tedbirleri kapsamında "Evde olduğunuzda en iyi çözüm bol bol cinsel ilişkiye girmek" diyen dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz'e "Çare yok yapacağız artık" diyerek cevap verdi.

Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten korunmak için evlerinden çıkmayan vatandaşlara "Bol bol cinsel ilişkiye girin" tavsiyesinde bulundu. Öz'e en ilginç tepki ise oyuncu Gonca Vuslateri'nden geldi.

CİNSEL İLİŞKİ TAVSİYESİNDE BULUNDU

Çin'de başlayan ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle 10 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Salgından korunmak için evlerinden çıkmayan vatandaşlara en ilginç tavsiyeyi ise ABD'nin çeşitli televizyon kanallarında sağlık programları yapan ünlü doktor Mehmet Öz verdi. TMZ'ye konuşan Öz, içeride kalan insanların corona virüsüyle mücadele için önerilen sosyal mesafenin olumsuz etkilerine karşı "Eğer öteki yarınızla birlikte karantinaya girdiyseniz en iyi çözüm cinsel ilişkiye girmek. Gerilimi azaltacak ve daha uzun yaşayacaksınız. Belki bebek yapacaksınız. Bu birbirinizin yüzüne bakıp sinirine dokunmaktan daha iyi" dedi.

"ÇARE YOK, YAPACAĞIZ ARTIK"

Mehmet Öz'ün kısa sürede sosyal medyada gündem olan açıklamasına bir tepki de başarılı oyuncu Gonca Vuslateri'den geldi. Twitter hesabından attığı tweetle Öz'ün bu tavsiyesine uyacağını söyleyen oyuncu, "Çare yok, yapacağız artık. Off bitmiyor çilemiz..." dedi.

İlgili Haberler
Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Gonca Vuslateri Mehmet Öz Haberler

500

Yorumlar (76)

MUSTAFADİYEBİRİ:

Sayın dr. öz Yapalım yapmasına da bil bakalım ne eksik :(

120
17
yanıtYanıtla
Cevap:

SABUN

yanıt24
yanıt7
hacı:

o kadar mı kısa ya:))

yanıt35
yanıt9
BEKO:

Utanma, haya duygusu yerlerde, ahlak seviyesi sıfırın altında. . .

63
11
yanıtYanıtla
Arçelik:

Bosch

yanıt1
yanıt1
XMEN:

Bunu bir din adamı deseydi müslümanlar sapık olurdu. . !

61
12
yanıtYanıtla
faruk:

zaten sapık çoğu

yanıt9
yanıt9
Ayle:

İki ahlaksız insanın seviyesiz konuşmalarını haber yaptığınız için teşekkürler... değer yangılarınız olmadığı belli ama bu kadar da ahlaksız olunmaz

33
13
yanıtYanıtla
hesepexas:

Dünya genelinde doğum patlaması olacak. Coronayla nüfusu azaltma çabaları boşa gitti

37
5
yanıtYanıtla
hasan:

çok haklı bir yorum

yanıt13
yanıt1
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title